Reviews for Magnific

146 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.9
146 reviews
date score
canio
Reviewed on: 03/07/2019
canio recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Trendy atmosphere

Ontvangst en bediening laten te wensen over. De...

Ontvangst en bediening laten te wensen over. De houding van de eigenaar was niet wat je in een restaurant verwacht. Het gepresenteerde menu was niet naar onze verwachting.

placeholder
Jerome
Reviewed on: 10/11/2019

fuyez

La qualité n'est pas à la hauteur d'un bib gourmand, qualité de cuisine indigne d'un bon restaurant, impression d'avoir été escroqué. Je déconseille fortement cet établissement.

Thomas
Reviewed on: 30/10/2019

Wij hebben via internet gereserveerd, maar...

Wij hebben via internet gereserveerd, maar het bleek bij aankomst gesloten.

Jeremy
Reviewed on: 25/12/2019
Jeremy recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Het was echt een matige tent voor veel te veel...

Het was echt een matige tent voor veel te veel geld. Open keuken maken als je keuken lelijk is ook

Jan A.
This review is written after a reservation for the RestoDays menu 3 services
Reviewed on: 23/03/2019
Jan A. recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

lekker eten Maar we moesten toch moeite doen...

lekker eten Maar we moesten toch moeite doen om de prijs van 33 euro voor de lunch aangerekend te krijgen !! 1001 excuses, we hadden het verkeerde menu gekozen, daarbij nog eens soep gekozen enz. Dit geeft toch een wrange nasmaak !

Caroline
This review is written after a reservation for the RestoDays menu 3 services
Reviewed on: 15/10/2019
Caroline recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy, Price/quality

We hebben een smakelijke avond kunnen beleven. ...

We hebben een smakelijke avond kunnen beleven. Jammer dat de akoestiek wat tegen valt.

Niels
This review is written after a reservation for the RestoDays menu 3 services
Reviewed on: 07/10/2019
Niels recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

heel vriendelijke bediening, lekker eten en...

heel vriendelijke bediening, lekker eten en gezellige locatie met heel goede prijs kwaliteit

Sandra
Reviewed on: 16/06/2019
Sandra recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

De gerechten waren lekker maar niet wauw. Voorg...

De gerechten waren lekker maar niet wauw. Voorgerechtje garnalen en asperges een beetje flauw van smaak. De bediening was zeer vriendelijk maar vaak ook verstrooid en vergeetachtig. Latte besteld en minstens 3x achter moeten vragen, niets lekkers bij de koffie gekregen. Dan koffie met sambuca besteld enkel koffie gekregen maar wel sambuca aangerekend op de rekening.

Elselien
Reviewed on: 05/06/2019
Elselien recommends this restaurant for: Couples

Het eten was ok , goed van kwaliteit, maar...

Het eten was ok , goed van kwaliteit, maar weinig spannend

Eddy
Reviewed on: 28/04/2019
Eddy recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Lekker eten....

Lekker eten.

date score