Reviews for Altermezzo

117 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
9.2
117 reviews
date score
Nicky
This review is written after a reservation for the JONGKEUKENGEWELD BE 2017-2 (55)
Reviewed on: 30/10/2017
Nicky recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Zeer lekker gegeten in een super gezellig kader...

Zeer lekker gegeten in een super gezellig kader en bediend in een losse en informele sfeer.

Yannick
Reviewed on: 30/10/2017
Yannick recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Prachtige borden, heerlijke smaken... Voor...

Prachtige borden, heerlijke smaken... Voor ons wel vrij prijzig, voornamelijk drank aan de dure kant. Zeer vriendelijk en vlotte service.

Julie
This review is written after a reservation for the JONGKEUKENGEWELD BE 2017-2 (55)
Reviewed on: 29/10/2017
Julie recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Zeer lekker eten, heel verfijnd Heel goed servi...

Zeer lekker eten, heel verfijnd Heel goed service. Er werd vaak wijn bijgeschonken en water kregen we ook a volonte

Anika
This review is written after a reservation for the JONGKEUKENGEWELD BE 2017-2 (55)
Reviewed on: 29/10/2017
Anika recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Een heel gezellige avond gehad, met super lekke...

Een heel gezellige avond gehad, met super lekker eten!

Rigo H.
Reviewed on: 28/10/2017
Rigo H. recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Lekker eten, aparte smaakjes die je anders...

Lekker eten, aparte smaakjes die je anders niet tegen komt

Anouk
This review is written after a reservation for the JONGKEUKENGEWELD BE 2017-2 (55)
Reviewed on: 28/10/2017
Anouk recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Gastronomy

Uitstekende service in een gezellig en culinair...

Uitstekende service in een gezellig en culinair kader.

Koen
This review is written after a reservation for the JONGKEUKENGEWELD BE 2017-2 (55)
Reviewed on: 26/10/2017
Koen recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Wat we op ons bord gepresenteerd kregen was...

Wat we op ons bord gepresenteerd kregen was telkens subliem. Ook de bediening verliep vlot en iedereen was even professioneel en vriendelijk. Voor deze ervaring willen we zeker terugkomen. Wel vonden we het jammer toen we achteraf de rekening kregen. Op de website werd vermeld dat de dranken inclusief waren, toch werd er gevraagd €12 per glas cava te betalen en €6 voor een tas koffie. Wij gingen er vanuit dat dit in de prijs inbegrepen was. We bestelden een gang extra, hier werden we wel van de meerkost op de hoogte gebracht. We betaalden op voorhand al €110, we dachten dat de extra rekening nog €26 zou zijn (vanwege de extra gang). Helaas bleek de realiteit anders te zijn. Jong Keukengeweld is bedoeld voor jongeren en jongvolwassenen onder de leeftijd van 30j. Helaas hebben wij (als jongvolwassenen die midden in een bouwproject zitten) het kapitaal niet om bovenop de €110 nog een dergelijke som bij te betalen. Dit was voor ons al prijzig, maar we wilden onszelf een klein extraatje gunnen. Hierdoor was onze ervaring met Jong Keukengeweld eerder gemengd. Meer transparantie wat wel en niet inbegrepen was in de prijs zouden we erg geapprecieerd hebben.

Lien
This review is written after a reservation for the JONGKEUKENGEWELD BE 2017-2 (55)
Reviewed on: 25/10/2017
Lien recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Erg hartelijk ontvangst en top bediening. Aange...

Erg hartelijk ontvangst en top bediening. Aangename rustige sfeer, perfect om even te ontstressen. Het eten was top. Mooie presentatie, mooie vernieuwend smaken en combinaties.

Tom
This review is written after a reservation for the JONGKEUKENGEWELD BE 2017-2 (55)
Reviewed on: 23/10/2017
Tom recommends this restaurant for: Gastronomy

Het eten was lekker. Je metkte dat emk gerechtj...

Het eten was lekker. Je metkte dat emk gerechtje zijn eigen karakter had en de smaken pasten goed bij elkaar. Service was goed, vlot en professioneel.

Anne
This review is written after a reservation for the JONGKEUKENGEWELD BE 2017-2 (55)
Reviewed on: 23/10/2017
Anne recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Van het begin tot einde tevreden!...

Van het begin tot einde tevreden!

date score