Reviews for Loreline - De Vrije Valk

2 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.7
2 reviews
date score
Patrick
Reviewed on: unknown

We hebben hier onze bruiloft gevierd toen ze...

We hebben hier onze bruiloft gevierd toen ze de zaak pas hadden overgenomen. Iedereen spreekt nog steeds vol lof over het feest! Een aanrader voor iedereen die een gezellig en mooi huwelijksfeest wil organiseren. De keuken was erg lekker en we hebben er van genoten. Het was een geslaagde dag. Hoe Ilse de bruiloften nu regelt is natuurlijk anders dan toen wij er hebben gefeest. We hadden immers al een afspraak en regeling met de vorige eigenaar toen we er onze bruiloft vastlegden. Doch de overname door Dirk en Ilse heeft het feest enkel opgetild! Dank u wel! Het enige minder leuke was het feit dat er enkel buiten zitplaatsen waren gedurende het avondfeest. De feesttafels werden na het eten en tijdens het dansfeest immers snel opgeruimd. Je kon alleen nog buiten zitten. In het begin was dat niet erg. Het was zomer! Maar naarmate de avond vorderde, werd het buiten ook frisser en kon je binnen nergens zitten. Alle tafels en stoelen waren reeds opgeruimd, zowel in de zaal als in de bar! Jammer dat dan sommige mensen verder gingen omdat rechtstaan niet voor iedereen goed gaat. Misschien hebben ze daar al een opossing voor gevonden. Maar ons feest was en bleef een geweldig feest waar alle genodigden nog graag aan terugdenken! Dank u wel!

Robby
Reviewed on: unknown

Hallo, Ik vind het bij jullie in het restaurant...

Hallo, Ik vind het bij jullie in het restaurant zeer lekker en je proeft de versheid van jullie gerechten, gezellige sfeer en wat zeer fijn is zijn de hoge tafeltjes.

date score