Reviews for Zoethout

190 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
9.2
190 reviews
date score
Pierrot
Reviewed on: 14/10/2019
Pierrot recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Gastronomy

Klantvriendelijk, stijlvol interieur en verfijn...

Klantvriendelijk, stijlvol interieur en verfijnde keuken. Voor herhaling vatbaar.

Mathijs
This review is written after a reservation for the JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (49)
Reviewed on: 14/10/2019
Mathijs recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Fijne en vriendelijke bediening, lekker eten!...

Fijne en vriendelijke bediening, lekker eten! Aanrader!

Laurence
This review is written after a reservation for the JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (49)
Reviewed on: 13/10/2019
Laurence recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Het was heel lekker, niets op aan te merken! Oo...

Het was heel lekker, niets op aan te merken! Ook hele vriendelijke bediening en een mooi kader. Een aanrader!

Caro
This review is written after a reservation for the JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (49)
Reviewed on: 11/10/2019

Zeer vriendelijk. Ik had ook aangegeven dat...

Zeer vriendelijk. Ik had ook aangegeven dat ik zwanger was en

Samantha
This review is written after a reservation for the JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (49)
Reviewed on: 10/10/2019
Samantha recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Gastronomy

Zeer lekker gegeten. En heel vriendelijke bedie...

Zeer lekker gegeten. En heel vriendelijke bediening.

Ludwine
Reviewed on: 10/10/2019
Ludwine recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Zeer lekker eten en perfecte bediening. Lekkere...

Zeer lekker eten en perfecte bediening. Lekkere wijntjes. Ook het concept van kaas kiezen is ook zeer leuk.

Marjolijn
This review is written after a reservation for the JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (49)
Reviewed on: 08/10/2019
Marjolijn recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Heel lekker en gezellige avond! Jongkeukengewel...

Heel lekker en gezellige avond! Jongkeukengeweld is een top concept!

Zander
This review is written after a reservation for the JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (49)
Reviewed on: 07/10/2019
Zander recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

De avond was gewoon weg perfect! Een zeer warme...

De avond was gewoon weg perfect! Een zeer warme ontvangst van aperitief tot koffie was alles dik in orde. En bij elk gerecht waren we verbaasd van de heerlijke smaken en de aangepaste wijnen kloppen volledig bij de menu! Een leuke toets vind ik persoonlijk is de bieding aan tafel door de chef(s) dit geeft een fijn gevoel dat iedereen betrokken is in het bezorgen van een fijne avond, Kortom een super avond! Mij zien ze zeker terug

Lotte
This review is written after a reservation for the JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (49)
Reviewed on: 07/10/2019
Lotte recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Ik heb dingen gegeten die ik normaal totaal...

Ik heb dingen gegeten die ik normaal totaal niet graag eet, maar nu echt heel erg lekker vond.

Mirela
This review is written after a reservation for the JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (49)
Reviewed on: 07/10/2019
Mirela recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Supervriendelijke en aangename bediening, lekke...

Supervriendelijke en aangename bediening, lekker eten, mooie en sfeervolle zaak

date score
×

Become a Resto.be member

More than 385 000 people are registered on Resto.be!

Join our community and enjoy many advantages as a Resto.be member:

Receive personalised promotional offers
Manage your own lists (wishlist, favourites, restaurants already visited,…), your online reservations, your reviews, your personal data,…
Have early access to reservations to our key events such as RestoDays

Register with your Facebook account

Recommended

The easy way to sign in to Resto.be

or

Fill in the information below