Reviews for Zoethout

127 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
9.1
127 reviews
date score
filip
Reviewed on: 02/04/2018
filip recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Kwalitatief hoogstaande gerechten. Goede ontva...

Kwalitatief hoogstaande gerechten. Goede ontvangst. Rustig en aangenaam.

Luk
Reviewed on: 02/04/2018

Vanzelfsprekend zeer lekker en fijne bediening....

Vanzelfsprekend zeer lekker en fijne bediening. Creatieve en eerlijke gerechten.

Marleen
Reviewed on: 02/04/2018
Marleen recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy, Price/quality

Ruime parking, vriendelijk onthaald door alle...

Ruime parking, vriendelijk onthaald door alle personeel, creativiteit van de chef is elke keer opnieuw verrassend, zowel qua presentatie als smaak. Aangepast wijnarrangement was zeer goede aanvulling op de gerechten. Een restaurant en team om te blijven opvolgen!

Mathys
Reviewed on: 02/04/2018
Mathys recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Snelle en goede bediening en lekker eten...

Snelle en goede bediening en lekker eten

godelieve a.
Reviewed on: 01/04/2018
godelieve a. recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

wij vonden dat het melklam niet genoeg gebakken...

wij vonden dat het melklam niet genoeg gebakken was eigenlijk helemaal niet gebakken hebben het teruggegeven de rode wijn was ook niet perfect de rest was perfect

Roberto
This review is written after a reservation for the JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (49)
Reviewed on: 31/03/2018
Roberto recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Zeer lekker gegeten, top bediening en heel...

Zeer lekker gegeten, top bediening en heel zeer fijne atmosfeer

Kevin
This review is written after a reservation for the JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (49)
Reviewed on: 30/03/2018
Kevin recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Heel vriendelijk onthaald. Heel erg lekkere...

Heel vriendelijk onthaald. Heel erg lekkere wijn gerecht combinaties. Ook fijn dat er de optie was om nog extra gangen te bestellen. Super ervaring!

Ine
This review is written after a reservation for the JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (49)
Reviewed on: 30/03/2018
Ine recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Wij zijn over het algemeen heel erg tevreden...

Wij zijn over het algemeen heel erg tevreden over afgelopen avond. Het eten was ongelooflijk lekker en de bediening was vlot en iedereen was heel erg vriendelijk. We vinden het fijn om te zien dat zo'n jonge mensen met zo veel overgave en plezier werken. We zijn tijdens de vorige editie ook zeer lekker gaan eten tijdens Jong Keukengeweld, toen in een zaak met een ster, maar we vonden het hier zelfs net dat tikkeltje lekkerder. Kom op met die ster, zou ik zo zeggen! Jullie doen dat super!

Kirsten
This review is written after a reservation for the JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (49)
Reviewed on: 30/03/2018
Kirsten recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Het was erg gezellig, super lekker eten, super...

Het was erg gezellig, super lekker eten, super vriendelijke bediening... Een echte aanrader!

philip en Dominique
Reviewed on: 25/03/2018
philip en Dominique recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Zeer tevreden...

Zeer tevreden

date score