Reviews for Zoethout

197 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
9.2
197 reviews
date score
Theophiel
Reviewed on: 02/09/2019
Theophiel recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Zeer vriendelijk onthaal en bediening zeer...

Zeer vriendelijk onthaal en bediening zeer goede kwaliteit eten en wijnen zeer mooi kader

Kathleen
Reviewed on: 30/08/2019
Kathleen recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Gastronomy

Eten was zeer lekker. Je zag en proefde dat...

Eten was zeer lekker. Je zag en proefde dat over alles was nagedacht. Ook de aangepaste wijnen pasten perfect bij het menu. Zeer vriendelijke gastvrouw.

Patrick
Reviewed on: 29/08/2019
Patrick recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Top ervaring! Was er een tijdje niet meer gewee...

Top ervaring! Was er een tijdje niet meer geweest, maar je merkt aan alles dat Lien en Laurens hun zaak nog hebben geperfectioneerd en nog beter op elkaar zijn ingespeeld en dat het personeel ook perfect ingepast is. Het kreeftenmenu is een schot in de roos met uitstekend gekozen en gebrachte gerechten op het juiste tempo, de juiste smaken en bereidingen. Maar ook de omkadering is uitstekend en geeft je een relaxed gevoel zoals het aperitief op het terras, de aankleding van de tafels, het geraffineerde bestek, de leuke koekendoos op het einde, aan alles is gedacht. Bovendien valt de prijs, all in, ook super mee en zijn er daar ook geen verrassingen. Tot binnenkort!

marc
Reviewed on: 25/08/2019
marc recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Te duur. Ik heb al lekkerder gegeten voor deze...

Te duur. Ik heb al lekkerder gegeten voor deze prijs. Wel vriendelijke bediening en goede locatie

Annemie
Reviewed on: 25/08/2019
Annemie recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Een prachtig kader, zeer vriendelijke bediening...

Een prachtig kader, zeer vriendelijke bediening en zeer lekkere gerechten ... Een aanrader!

Christian
Reviewed on: 22/08/2019
Christian recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Zeer goed verzorgd, fijne bediening, heerlijke...

Zeer goed verzorgd, fijne bediening, heerlijke gerechten. Mijn vader, broer en ik hebben erg genoten van de eerste tot de laatste hap!

Bart
Reviewed on: 12/08/2019
Bart recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Super vriendelijke service en top gerechten. Di...

Super vriendelijke service en top gerechten. Dikke proficiat aan jullie en het gehele team. Alles en iedereen was top!

Yolanda
Reviewed on: 12/08/2019
Yolanda recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Lekker gegeten in een aangenaam kader. Vriendel...

Lekker gegeten in een aangenaam kader. Vriendelijke bediening!

Anneleen
Reviewed on: 12/08/2019
Anneleen recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy, Price/quality

Bedankt voor de service, de prachtige bordjes...

Bedankt voor de service, de prachtige bordjes en de moeite die jullie er hebben ingestoken om een alternatief voorgerechtje uit de hand te toveren owv m'n zwangerschap! Wij komen zeker terug!

Jo
Reviewed on: 11/08/2019
Jo recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Zeer vriendelijke bediening en heel lekker...

Zeer vriendelijke bediening en heel lekker gegeten. Ook dank je vanwege mijn vriendin voor het snelle visgerecht in de plaats van vlees

date score
×

Become a Resto.be member

More than 385 000 people are registered on Resto.be!

Join our community and enjoy many advantages as a Resto.be member:

Receive personalised promotional offers
Manage your own lists (wishlist, favourites, restaurants already visited,…), your online reservations, your reviews, your personal data,…
Have early access to reservations to our key events such as RestoDays

Register with your Facebook account

Recommended

The easy way to sign in to Resto.be

or

Fill in the information below