Reviews for Bistro Basic

Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
date score
Herwig
Reviewed on: 11/11/2019
Herwig recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Fijne ontvangst, aangename sfeer bij het binnen...

Fijne ontvangst, aangename sfeer bij het binnenkomen in het restaurant en aangenaam warm. Comfortabele stoelen. Goede bediening en zeker voldoende op het bord en mooi gepresenteerd. Mooi gedekte tafel. Heel lekker gegeten.^

Werner
Reviewed on: 10/11/2019
Werner recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Super service. Bediening, omkadering, vlotheid...

Super service. Bediening, omkadering, vlotheid en lekkere keuken. Allemaal top !

paul
Reviewed on: 02/11/2019
paul recommends this restaurant for: Couples

Om dat zeer lekker en steeds een verassing...

Om dat zeer lekker en steeds een verassing zowel van smaak als van hoeveelheid . voor herhaling vatbaar.

jan
Reviewed on: 20/10/2019
jan recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy, Price/quality

heellekkeretetopbediening-prijskwaliteit-top-wi...

heellekkeretetopbediening-prijskwaliteit-top-wijzijneralgeweest-enkomenzekerterug

An
Reviewed on: 20/10/2019
An recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Menu was heel goed. De porties zijn voor mij...

Menu was heel goed. De porties zijn voor mij te groot, maar heb wel personen bij me die mij helpen.... Top diner !

Agna
Reviewed on: 20/10/2019
Agna recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Het eten wordt zeer stijlvol geserveerd ! Super...

Het eten wordt zeer stijlvol geserveerd ! Superverse en kwalitatieve producten komen goed tot zijn recht en dat proef je!

Depre
Reviewed on: 18/10/2019
Depre recommends this restaurant for: Groups, Business lunch/dinner, Gastronomy

Wij hebben het wild gegeten was heel lekker....

Wij hebben het wild gegeten was heel lekker. Wij waren met 4 vriendinnen en iedereen vond het super lekker.Goede bediening en heel vriendelijk gastvrouw.

Bianca
Reviewed on: 15/10/2019
Bianca recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Het was super lekker...

Het was super lekker

Peter
Reviewed on: 06/10/2019
Peter recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy, Price/quality

Bediening, aankleding, eten, prijs: alles top...

Bediening, aankleding, eten, prijs: alles top

Benny
Reviewed on: 05/10/2019
Benny recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Het was Gezellig om te vertoeven, en vriendelij...

Het was Gezellig om te vertoeven, en vriendelijke bediening. Ik was verrast met de mooie inrichting.

date score