Reviews for Bistro Basic

Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
date score
Roland
Reviewed on: 03/12/2018
Roland recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Prijs kwaliteit ok...

Prijs kwaliteit ok

Vanderheyden
Reviewed on: 29/10/2018
Vanderheyden recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Kwalitatief zeer goede keuken. Ook het personee...

Kwalitatief zeer goede keuken. Ook het personeel is vrij vriendelijk. Veel volk geeft wel wat overlast van het geluid.

An
Reviewed on: 20/10/2019
An recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Menu was heel goed. De porties zijn voor mij...

Menu was heel goed. De porties zijn voor mij te groot, maar heb wel personen bij me die mij helpen.... Top diner !

Depre
Reviewed on: 18/10/2019
Depre recommends this restaurant for: Groups, Business lunch/dinner, Gastronomy

Wij hebben het wild gegeten was heel lekker....

Wij hebben het wild gegeten was heel lekker. Wij waren met 4 vriendinnen en iedereen vond het super lekker.Goede bediening en heel vriendelijk gastvrouw.

Benny
Reviewed on: 05/10/2019
Benny recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Het was Gezellig om te vertoeven, en vriendelij...

Het was Gezellig om te vertoeven, en vriendelijke bediening. Ik was verrast met de mooie inrichting.

paul
Reviewed on: 31/08/2019
paul recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

dat wij weer goed gegeten hebben ,en de borden...

dat wij weer goed gegeten hebben ,en de borden waren net een kunstwerk met een goede service..

Robert
Reviewed on: 30/07/2019
Robert recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Een aangename sfeer, goed gelegen restaurant...

Een aangename sfeer, goed gelegen restaurant een goede en vlotte bediening en uiteraard lekker eten.

Paul
Reviewed on: 19/05/2019

Gezellige sfeer, vriendelijke bediening en...

Gezellige sfeer, vriendelijke bediening en een voortreffelijke bistromenu! Een echte aanrader!

Sabrina
Reviewed on: 16/03/2019
Sabrina recommends this restaurant for: Groups

Lekker eten en fijne bediening...

Lekker eten en fijne bediening

Bram
Reviewed on: 19/02/2019
Bram recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Super lekker gegeten. Porties zijn meer dan...

Super lekker gegeten. Porties zijn meer dan genoeg! personeel was ook heel vriendelijk een geslaagde avond!!

date score