Reviews for Kompenhof

3 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
9.1
3 reviews
date score
Gert
Reviewed on: unknown

Zaterdag avond 15/3

Was zaterdag avond in het Kompenhof gaan eten we hadden de voorjaars All-in menu gekozen was lekker was vooral genoeg maar het komt er rustig na elkaar als je een pauze wilt mochten we het vragen en de wijntjes bij gerechten zalig Kompenhof team goed gedaan .

Chantal
Reviewed on: unknown

Afgelopen zaterdag met een groep gegeten in...

Afgelopen zaterdag met een groep gegeten in de Kompenhof. Een prachtig gedekte tafel in een aparte ruimte. We kregen het viergangen verrassingsmenu. Het was in 1 woord fantastisch! Heerlijk culinaire gerechten in ruime porties en ook de amuse (kroketje van kalszwezerik, achelse blauwe en een lekker soepje) was heerlijk! De bediening was ook zeer vriendelijk en buitengewoon servicegericht. We komen zeker een keer terug. Dank voor de fijne avond.

rene
Reviewed on: unknown

regelmatig gaan wij eten in dit restaurant.Het...

regelmatig gaan wij eten in dit restaurant.Het is steeds weer een bijzonder plezierige ervaring.De bediening is vriendelijk,doch zeer correct.De gerechten zijn goed uitgebalanceerd en mooi opgediend.wijn arranchement laat altijd fijne wijnen zien.kortom een restaurant waar wij nog vaak hopen terug te komen.

date score