Reviews for Picardie

223 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.6
223 reviews
date score
Marc
Reviewed on: 23/02/2019
Marc recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Prijs en kwaliteit in orde ook zeer vriendelijk...

Prijs en kwaliteit in orde ook zeer vriendelijke bediening

Matilde
Reviewed on: 19/02/2019
Matilde recommends this restaurant for: Groups, Kids, Price/quality

We zaten in het gezellige verwarmd terras en...

We zaten in het gezellige verwarmd terras en konden genieten van zicht op zee. Fijne bediening, lekker eten en kindvriendelijk. Wij komen terug!

Ann D.
Reviewed on: 18/02/2019
Ann D. recommends this restaurant for: Couples, Kids, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Zeer lekker eten, vriendelijke bediening, gezel...

Zeer lekker eten, vriendelijke bediening, gezellig. Picardie een super restaurant in Blankenberge! We komen er altijd graag terug!

Megan
Reviewed on: 17/02/2019
Megan recommends this restaurant for: Couples

Onvriendelijk, kleine keuze in visgerechten,...

Onvriendelijk, kleine keuze in visgerechten, mits 1 Hollandse dame die onvriendelijk was.

Werner
Reviewed on: 17/02/2019
Werner recommends this restaurant for: Groups, Kids

Vlot, sympathiek en lekker , ook voor de kinder...

Vlot, sympathiek en lekker , ook voor de kinderen is er genoeg keuze op de kaart . We hebben niet lang moeten wachten op onze bestelling , voor herhaling vatbaar

Mady
Reviewed on: 16/02/2019
Mady recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Vriendelijke bediening eten meer als genoeg...

Vriendelijke bediening eten meer als genoeg en kwaliteit super toffe mensen Grtjs rudi en mady

Ronald L.
Reviewed on: 03/01/2019
Ronald L. recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Het was ongelooflijk lekker en prima verzorgd...

Het was ongelooflijk lekker en prima verzorgd en de bediening was heel goed we hebben ons geweldig geamuseerd

Eliane F.
Reviewed on: 30/12/2018
Eliane F. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Heerlijk gegeten.+...

Heerlijk gegeten.+

Nuri D.
Reviewed on: 26/12/2018
Nuri D. recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Sehr freundliche Bedienung, sehr leckeres Essen...

Sehr freundliche Bedienung, sehr leckeres Essen und super Lage...

Herwig H.
Reviewed on: 26/12/2018
Herwig H. recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Zeer lekker eten, vriendelijke bediening....

Zeer lekker eten, vriendelijke bediening.

date score