Reviews for De Sleutel & La Clef

58 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.5
58 reviews
date score
Steven
Reviewed on: 23/02/2020
Steven recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Super ontvangst. Eten = super lekker ❤️ Echte...

Super ontvangst. Eten = super lekker ❤️ Echte vlees kenners zullen hierover wel akkoord zijn met me. Raad het iedereen aan om naar daar te gaan!!

Rik
Reviewed on: 23/02/2020
Rik recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Gewoon eenvoudig, zeer lekker vispannetje,...

Gewoon eenvoudig, zeer lekker vispannetje, vlotte bediening

johan
Reviewed on: 30/10/2019
johan recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Al meerdere keren gaan eten, in groep met famil...

Al meerdere keren gaan eten, in groep met familie of vrienden. Zeer vriendelijke bediening, en lekker eten. Een aanrader !!

Nancy
Reviewed on: 28/10/2019
Nancy recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Lekker eten, vriendelijke bediening. Prijs/kwa...

Lekker eten, vriendelijke bediening. Prijs/kwaliteit in orde.

Rudy
Reviewed on: 29/09/2019
Rudy recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

+ Zeer lekkere steaks,ruime keuze en perfect...

+ Zeer lekkere steaks,ruime keuze en perfect gegaard,tegen een aannemelijke prijs gezien de kwaliteit. - De dubbele voordeur is tijdens ons ganse bezoek blijven openstaan.Daar de hevige kille Westen wind recht in de zaak blies naar onze zijde hebben we het alle 5 redelijk koud gehad.We begrijpen dat de deuren blijven openstaan om klanten te lokken in de zomer,maar vanaf eind September begin Oktober is dit echt onaangenaam. Zullen we nog komen,zeker,maar als de deuren open staan maken we rechtsomkeer,we wensen niet in discussie te gaan met de uitbaters daar ze op de hoogte waren van het probleem.

Levis
Reviewed on: 17/09/2019
Levis recommends this restaurant for: Groups, Kids

La nourriture était très bonne et le service...

La nourriture était très bonne et le service sympathique. La décoration du restaurant est aussi très réussie.

Patrick
Reviewed on: 09/09/2019
Patrick recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy, Price/quality

L’accueil et le service étaient vraiment très...

L’accueil et le service étaient vraiment très bien. Que dire des viandes que nous avons mangées ... Elles étaient tout simplement parfaites (cuisson, assaisonnement, quantité...). Les autres plats étaient tout aussi bons et réussis ... Le rapport qualité/prix est vraiment très bon. Bref, un endroit à vraiment conseiller et à garder en note ...

Kris
Reviewed on: 01/09/2019
Kris recommends this restaurant for: Groups, Kids, Price/quality

Heel lekker gegeten en super vriendelijke bedie...

Heel lekker gegeten en super vriendelijke bediening!

VIVIANE
Reviewed on: 26/08/2019
VIVIANE recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Mooie plaats. Lekker eten. Correcte verhoudin...

Mooie plaats. Lekker eten. Correcte verhouding prijs/kwaliteit. Vriendelijk personeel.

Christel
Reviewed on: 25/08/2019
Christel recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Heel lekker! Wij hadden entrecôte, ribbetjes,...

Heel lekker! Wij hadden entrecôte, ribbetjes, mosselen en paardenfilet : perfect klaargemaakt, ruim voldoende, netjes geserveerd én snel. Onze tafel bleek nog niet vrij toen we aankwamen. Er werd ons direct een andere (eigenlijk nog betere) tafel gegeven. Wij zijn heel tevreden buitengegaan! Een aanrader in Blankenberge

date score