Reviews for Belgium Pier Blankenberge

68 personnes have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Write review
7.8
68 reviews
date score
MonicaLefevere
Monicarecommends this restaurant for:
Reviewed on 03/08/2017

We werden heel vriendelijk onthaald. We vroegen...

We werden heel vriendelijk onthaald. We vroegen om te eten om 19 uur en dat was heel stipt. Vlotte, niet opdringerige bediening! Bereid om een fotootje te nemen

Cees v.
Cees v.recommends this restaurant for:
Reviewed on 15/07/2017

Gasrtvrij en vriendelijke bediening....

Gasrtvrij en vriendelijke bediening.

Grégory C.Courouble
Grégory C.recommends this restaurant for:
Reviewed on 08/07/2017

Heel goede en vriendelijke service van het...

Heel goede en vriendelijke service van het personeel. Eten prijs / kwaliteit uitstekend En dit alles met een prachtig uitzicht Voor ons niet het eerste bezoek en alvast zeker niet het laatste :-))

VeraWardenier
Verarecommends this restaurant for:
Reviewed on 07/07/2017

Mooie ligging, goede kwaliteit, vriendelijke...

Mooie ligging, goede kwaliteit, vriendelijke bediening, kindvriendelijk

AlainBoone
Alainrecommends this restaurant for:
Reviewed on 03/07/2017

Mooi kader, lekker eten en vriendelijke correct...

Mooi kader, lekker eten en vriendelijke correcte bediening.

[anonymous]laekeman
[anonymous]recommends this restaurant for:
Reviewed on 19/06/2017

Het was de ideale afsluit van onze daguitstap...

Het was de ideale afsluit van onze daguitstap naar Blankenberge. Zowel het kader, het eten als de bediening waren optimaal ! We hebben echt genoten !

Rik V.Verhanneman
Rik V.recommends this restaurant for:
Reviewed on 29/05/2017

DOOR het persoonlijk contact voel je je echt...

DOOR het persoonlijk contact voel je je echt welkom, en de locatie is prachtig, lekker eten, een aanrader

TruiVerhaeghe
Truirecommends this restaurant for:
Reviewed on 21/04/2017

Een vlotte communicatie, een vriendelijke ontva...

Een vlotte communicatie, een vriendelijke ontvangst en bediening, een mooie locatie en mooie tafels, prijs klawiliteit' prima.

placeholder
KarinMeeus
Reviewed on 04/02/2017

Gezellig en prachtig zicht

Zalig om te genieten van een mooi uitzicht ??

date score