Reviews for Belgium Pier Blankenberge

425 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.8
425 reviews
date score
Helena
Reviewed on: 04/03/2019
Helena recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Mooie omgeving,vriendelijk personeel.eten lekke...

Mooie omgeving,vriendelijk personeel.eten lekker en verzorgd

Ann
Reviewed on: 03/03/2019
Ann recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Wij hadden op datum van 2/3 een officiële vouch...

Wij hadden op datum van 2/3 een officiële voucher van de two4one organisatie . Helaas deed hetvrestaurant maar mee aan die formule tot einde januari , wij waren eraan voor de moeite! Niet erg betrouwbaar dus. We hebben daar van de kaart gegeten en dat was lekker en verzorgd met een pravpchtig uitzicht over de zee. Groeten Ann

placeholder
Rita
This review is written after a reservation for the Valentijn diner
Reviewed on: 18/02/2019
Rita recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Eten was heel lekker en hel vriendelijke bedien...

Eten was heel lekker en hel vriendelijke bediening

yvonne
Reviewed on: 18/02/2019
yvonne recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy, Price/quality

Wij waren zeer tevreden van de goede ontvangst...

Wij waren zeer tevreden van de goede ontvangst ,mooi kader ,vriendelijk personeel , en het lekkere eten en drinken. Alleen spijtig dat we 150 km ver ervandaan wonen om er meer naartoe te kunnen, is echt een aanrader. Louis en Yvonne.

Amy V.
This review is written after a reservation for the Valentijn diner
Reviewed on: 17/02/2019
Amy V. recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Het eten was lekker, de bediening heel vriendel...

Het eten was lekker, de bediening heel vriendelijk en het muzikale kader was de max. Gebouw echter aan vernieuwing toe.

Sandy
Reviewed on: 17/02/2019
Sandy recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Het eten was lekker...

Het eten was lekker

Isabelle
This review is written after a reservation for the Valentijn diner
Reviewed on: 16/02/2019
Isabelle recommends this restaurant for: Couples

Zeer gezellig, vriendelijk en lekker....

Zeer gezellig, vriendelijk en lekker.

Peter
This review is written after a reservation for the Valentijn diner
Reviewed on: 16/02/2019
Peter recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Ja alles was super lekker mooi kader en een...

Ja alles was super lekker mooi kader en een zeervriendelijke bediening . Mijn vrouw drinkt geen alcohol en dat was ook geen probleem voor alcoholvrije apperatief super. En met piano op de achtergrond was aangename avond . Bedankt we komen zeker terug . Peter

Dhooge
This review is written after a reservation for the Valentijn diner
Reviewed on: 16/02/2019
Dhooge recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Alles was perfect ! Bedankt en tot het volgende...

Alles was perfect ! Bedankt en tot het volgende evenement . Top !

Spegelaere R.
Reviewed on: 15/02/2019
Spegelaere R. recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Vlotte reservatie enkele uren vooraf pas via...

Vlotte reservatie enkele uren vooraf pas via Two for one. Vriendelijke bediening .Prachtig uitzicht en lekker gegeten.

date score