Reviews for Belgium Pier Blankenberge

454 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.8
454 reviews
date score
Geert
Reviewed on: 14/06/2020
Geert recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Zeer vlotte service, de kwaliteit van de gerech...

Zeer vlotte service, de kwaliteit van de gerechten is meer verfijnd en zeker voldoende. TOP

Karani
Reviewed on: 14/06/2020
Karani recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Un service unique Et chaleureux .... La cuisine...

Un service unique Et chaleureux .... La cuisine délicieux

Michel
Reviewed on: 12/06/2020
Michel recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Wij zijn er steeds tevreden. Prachtige omgeving...

Wij zijn er steeds tevreden. Prachtige omgeving ook

Karani
Reviewed on: 11/06/2020
Karani recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Acceuil chaleur , personnelle très aimables...

Acceuil chaleur , personnelle très aimables et les plats sont délicieux. J’ai tellement apprécié que samedi je serais encore là. Merci Encore aux personnels.

Leo
Reviewed on: 09/06/2020
Leo recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Zeer vriendelijke ontvangst en bediening met...

Zeer vriendelijke ontvangst en bediening met masker,genoeg afstand tussen de tafels,lekker eten ,wij hebben geen opmerkingen ,ons eerste restaurant bezoek is bijzonder geslaagd,wij komen zeker terug.

Bart
This review is written after a reservation for the RestoDays menu 3 services
Reviewed on: 14/03/2020
Bart recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Leuke bediening Verhouding prijs kwaliteit ok!...

Leuke bediening Verhouding prijs kwaliteit ok!

Sabina
Reviewed on: 14/03/2020
Sabina recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Heel prettig, rustig tafelen, zoals altijd...

Heel prettig, rustig tafelen, zoals altijd eigenlijk als we daar zijn. Prima ontvangst, vriendelijke bediening en heerlijke gerechten.

placeholder
Ray
Reviewed on: 08/03/2020
Ray recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Great service, lovely setting but I’m not fully...

Great service, lovely setting but I’m not fully convinced that the price-quality of the food is fully justified.

Danny
Reviewed on: 06/03/2020
Danny recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Het was niet ons eerste bezoek aan dit restaura...

Het was niet ons eerste bezoek aan dit restaurant dat prachtig gelegen is ; een unieke locatie. Het eten werd mooi gepresenteerd. De kabeljauw in witte wijnsaus was overheerlijk. Heel vriendelijke en attente bediening.

Linda
Reviewed on: 24/02/2020
Linda recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Price/quality

zeer tevreden.hadden gereserveert om 17.30...

zeer tevreden.hadden gereserveert om 17.30 uur.en aan het raam.toen we toekwamen konden we direkt aan ons tafeltje plaatsnemen.ook voor het eten moesten we niet lang wachten ook al was het zeer druk op dat moment.ook het personeel was zeer vriendelijk.een aanrader

date score