Reviews for L'empereur

6 personnes have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Write review
7.9
6 reviews
date score
MurielleD

Zomer 2014

Deze zomer 2 maal een dag menu gaan eten. De eerste keer was zeer lekker, we kregen zelf een amuse vooraf. De bediening is nogal stuurs maar correct. De tweede keer kregen we niet wat was aangegeven, het kalfsvlees was vervangen door een vettig stukje varkens buikrib, de amuse was er niet bij. We zijn nog eens teruggeweest om een ijsje te eten, maar de minimale hoeveelheid slagroom kwam uit een spuitbus en van een coupe l'empereur hadden we meer verwacht dan enkel een beetje amaretto over vanille ijs, er was zelf geen koekje bij. Spijtig, want het eerste bezoek smaakte naar meer, maar we werden teleurgesteld.

ElianeEylenbosch

super lekker en goed betaalbaar gezellige...

super lekker en goed betaalbaar gezellige bediening gaan regelmatig terug voor het lekker eten en de sfeer Paul en Eliane Zeebrugge

filipvanderschaeghe

Superlekker met een vlotte en joviale bediening

Prachtig zicht op zee met een warme en vlotte bediening. Het eten was top, de kok weet wat lekker eten maken is! Een plaats om zeker terug te gaan.

placeholder
KevinRouzeré

Zeer Lekker

Wij hebben er zeer lekker gegeten, met een prachtig zicht op zee. en toch nog aan betaalbare plaatsen. Zijn al enkele keren terug geweest.

placeholder
AndréVan Aken

zeer middelmatig visrestaurant; niet duur maar...

we hebben ons laten lokken door de kaart die er vrij gevarieerd uit zag; wat we niet konden weten is dat het blijkbaar mogelijk is om een eenvoudige kabeljauw-moot te verprutsen tot een waterachtige massa.

SofieLangendries

Ik ben een tijdje terug in Blankenberge geweest...

Ik ben een tijdje terug in Blankenberge geweest en dit is een van mijn vaste adresjes met een eerlijke keuken, vriendelijke bediening, lekker vispannetjes,zelfgemaakte garnaalkroketjes,... echt een aanrader!!!

date score