Reviews for Craeyenest

5 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
7.0
5 reviews
date score
placeholder
Alvin
Reviewed on: unknown

Zeer slecht!

Werkelijk het slechtste restaurant ooit.... Ga er weinig woorden aan vuilmaken: ongezellig, onvriendelijk en slecht eten.... Wegblijven!

placeholder
Roos
Reviewed on: unknown

Ai... Neen... Echt niet. En dat is jammer,...

Ai... Neen... Echt niet. En dat is jammer, want het beveelt zichzelf aan met een citaat van Aspe uit een gerenommeerde krant. Hier zou je de beste rosbief van het land kunnen eten! Misschien lag het dan aan onze keuze (menu van de chef, volledig naar het idee van het moment van de brave man). We kregen veel, te veel van al wat de goede Vlaamse keuken inhoudt: room en boter. Helaas gaf dat in een aantal sauzen een geschift resultaat en in anderen liet het te weinig over van de naamgevende ingrediënten. Maar de zeer vlotte en uiterst vriendelijke bedieing in een zeer bijzonder en smaakvol gezellig ingericht interieur deden veel goed. Al betwijfel ik of het een goede keuze is 'Ik hou niet van madammen met een bontjas' door de luidspelers te laten klinken als net dat het doelpubliek is... Vergane glorie. RIP.

Lieven
Reviewed on: unknown

Klassiek, OERdegelijk en vraag de chef de wijn...

Klassiek, OERdegelijk en vraag de chef de wijn te kiezen! Behoorlijke porties.

danny
Reviewed on: unknown

werkelijk een aanrader in blankenberge! zeer...

werkelijk een aanrader in blankenberge! zeer lekkere vispan of vis gerechten.(ook vlees). mooie menu'tjes voor elk wat wils! en dat aan een redelijke prijs in een gezellig kader!

Nathalie
Reviewed on: unknown

Zeker een aanrader aan onze Belgische kust! Ee...

Zeker een aanrader aan onze Belgische kust! Eerlijke producten voor een eerlijke prijs.

date score