15/20 Gault&Millau
1 star
Kleine Klijtstraat 30 8540 DEERLIJK
Kitchen
French 
Budget
€€€
Contact
Show phone number Email
View all restaurant details
Review score
8.1 Based on 112 reviews
Service
Quality
Atmosphere
112 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
Severs
Reviewed on: unknown

Alles was aanwezig wat bijdraagt tot een gezell...

Alles was aanwezig wat bijdraagt tot een gezellig aangename smakelijke resto-avond. Lekkere aangepaste wijnen,leuke babbel met de eigenares,grappige onderonsjes met het personeel. Kortom een aanrader.

placeholder
Nicholai
Reviewed on: unknown

Super gegeten. Nieuwe smaken geproeft...

Super gegeten. Nieuwe smaken geproeft

Sofie
Reviewed on: unknown

Heel lekker, het enige minpunt was het hoofdger...

Heel lekker, het enige minpunt was het hoofdgerecht. Aan die prijs, vond ik de patrijs toch net iets te veel gegaard. Ook de combinatie met de bieten vond ik niet super. Voor het overige was alles uitstekend. Het dessert was uitmuntend

Hermien
Reviewed on: unknown

We had to wait quite long in between the differ...

We had to wait quite long in between the different dishes. And the restaurant was a bit noisy (maybe the combination of to many people and bad acoustics) Service was friendly and food was good, but also not surprisingly good.

Dominique
Reviewed on: unknown

Très bon restaurant, nous y sommes déjà allé...

Très bon restaurant, nous y sommes déjà allé à plusieurs reprises mais cette fois nous avons trouvé la quantité par rapport au prix bien trop élevé. 200€ pour 2 avec un lunch à 39€/p ?

Mia
Reviewed on: unknown

De kok toverde kunstwerken op het bord en het...

De kok toverde kunstwerken op het bord en het personeel slaagde er in om het ons aangenaam te maken. Maw een geslaagde avond.

luc
Reviewed on: unknown

vernieuwend kwaliteitsvol smakelijk vriendelijk...

vernieuwend kwaliteitsvol smakelijk vriendelijke bediening rustige sfeer

Kris
Reviewed on: unknown

Zeer lekker en origineel gegeten met resto-days...

Zeer lekker en origineel gegeten met resto-days. Ook aangepaste hoofdmenu gekregen wegens allergie voor biet. De bediening verliep vlot, misschien iets te snel wat betreft het opdienen van de gerechten. Er waren wel maar 3 tafels tijdens de lunch op een weekdag. Enige minpunt was dat het er wat fris was, het mocht iets warmer. Maar het was een zeer aangename kennismaking met het restaurant. Voor herhaling vatbaar!

Annelies
Reviewed on: unknown

Beste Het ontvangst was hartelijk. De rijkelij...

Beste Het ontvangst was hartelijk. De rijkelijke en mooie gepresenteerde hapjes hebben ons zeker gesmaakt. Tijdens het voorgerecht werd het bord getoond maar dan opnieuw weggenomen omdat er nog geen wijn ingeschonken was. Daarna was het lang wachten op het hoofdgerecht. We hadden de indruk dat wij moesten wachten op de mensen die een tussengerecht genomen hadden. In het hoofdgerecht kwamen ingrediënten van de hapjes opnieuw voor. Ook de porties waren bijzonder klein. Aanpassing voor de restodays? De uitleg van de kazen was zeer beperkt. Gelukkig kenden we er zelf iets van om een keuze te kunnen maken. Na het dessert hadden we graag nog afgesloten met een drankje. Hier duurde het opnieuw lang vooraleer we de kaart kregen. Voor een sterrenrestaurant te zijn hadden we een vlottere service verwacht. Onze vrienden waren al eens komen eten bij jullie en vonden het toen wel veel beter. Misschien een mindere dag...

François
Reviewed on: unknown

nous avons pris le lunch avec vins compris...

nous avons pris le lunch avec vins compris et nous avons eu un Petit verre de chaque vin, de manière homéopathique

All reviews of this restaurant