Reviews for De Ark

22 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.6
22 reviews
date score
Bart H.
Dined on: 13/04/2018
Bart H. recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Correcte en snelle service, eerlijke en verse...

Correcte en snelle service, eerlijke en verse producten, vriendelijk personeel die aan elke wens tegemoet kwam (extra portie frietjes, extra appelmoes, koffietje buiten na eten binnen...). Echt top!

Jean-Pol
Dined on: 13/04/2018
Jean-Pol recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

We kommen in Den Ark als we zijn In Nieuwpoort....

We kommen in Den Ark als we zijn In Nieuwpoort. Algemeen zijn we hier met enkele vriendelijk op vrijdag om de slip tongen te eten.

Roger M.
Dined on: 19/03/2018
Roger M. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

absoluut tevreden. Service zeer goed en snel....

absoluut tevreden. Service zeer goed en snel. Zeker niet duur en zeer goede kwaliteit. enorm veel keuze.

martine v.
Dined on: 17/03/2018
martine v. recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

is er aangenaam zitten vlotte en vriendelijke...

is er aangenaam zitten vlotte en vriendelijke bediening ,wij zullen er vast nog komen

Willy en Annemie D.
Dined on: 16/03/2018
Willy en Annemie D. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Lekker eten - vriendelijkheid-mooi ingericht...

Lekker eten - vriendelijkheid-mooi ingericht -mooie ligging

martine v.
Dined on: 25/02/2018
martine v. recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

alles is heel goed mee gevallen ,ondanks dat...

alles is heel goed mee gevallen ,ondanks dat ik een probleem had werd ik heel goed en vriendelijk geholpen thx

Rudi
Dined on: 21/01/2018
Rudi recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Grote keuze en vriendelijke bediening ....

Grote keuze en vriendelijke bediening .

ronny
Dined on: 13/01/2018
ronny recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

het gevraagde eten was zeer lekker en de bedien...

het gevraagde eten was zeer lekker en de bediening van het meisje was zeer goed en vriendelijk vancoillie ronny en vrienden

Anny
Dined on: 11/01/2018
Anny recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

We komen zeker tijdens de zomer eens terug....

We komen zeker tijdens de zomer eens terug. De sfeer aan de jachthaven moet dan gezellig zijn

Luc
Dined on: 14/08/2017
Luc recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

De garçon was minder of dat we gewoon zijn....

De garçon was minder of dat we gewoon zijn. En zo dachten we er allemaal over.

date score