Reviews for Bua Thai

304 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.5
304 reviews
date score
Aerts
Reviewed on: 17/03/2019
Aerts recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Zeer vlotte en vriendelijke bediening. Eten...

Zeer vlotte en vriendelijke bediening. Eten van zeer goede kwaliteit net zoals in Thailand en tegen een eerlijke prijs

René
Reviewed on: 16/03/2019
René recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Zeer tevreden....

Zeer tevreden.

Alain
Reviewed on: 15/03/2019
Alain recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Goed eten, vriendelijke bediening en gezellige...

Goed eten, vriendelijke bediening en gezellige sfeer. Een punt : van buiten uit meer zichtbaarheid geven . Dachten dat het gesloten was ! Doe zo voort .

Maurits
Reviewed on: 11/03/2019
Maurits recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Tweede keer ooit dat wi Thais aten. Dit was...

Tweede keer ooit dat wi Thais aten. Dit was een voltreffer ! Uiterst vriendelijk en bekwaam personeel , zeer lekker eten ! We komen zeker terug.

Yves
Reviewed on: 11/03/2019
Yves recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Heel vriendelijke mensen en het eten was zeer...

Heel vriendelijke mensen en het eten was zeer lekker!

Jan S.
Reviewed on: 10/03/2019
Jan S. recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

De bediening was goed. We moesten niet te lang...

De bediening was goed. We moesten niet te lang wachten op het eten, en het eten was zeer lekker. Als we nog eens in de buurt zijn, zouden we zeker terug gaan.

Barbara V.
Reviewed on: 10/03/2019
Barbara V. recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Een van de betere Thaise restaurants. De green...

Een van de betere Thaise restaurants. De green curry komt in de buurt van wat je in Thailand op je bord krijgt. Zeer vriendelijke bediening. Tafeltjes zijn aan de kleine kant en de radio was soms storend. Authentieke muziek zou de ervaring af hebben gemaakt.

Els H.
Reviewed on: 09/03/2019
Els H. recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Heerlijk en vriendelijk...

Heerlijk en vriendelijk

Fabrice C.
Reviewed on: 04/03/2019
Fabrice C. recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Price/quality

Iedere keer opnieuw heel vriendelijk onthaal,...

Iedere keer opnieuw heel vriendelijk onthaal, lekker gegeten, gezellige rustige sfeer. Aanrader .

Jean-Luc
Reviewed on: 04/03/2019
Jean-Luc recommends this restaurant for: Trendy atmosphere, Gastronomy

Ce restaurant est plein de saveurs avec une...

Ce restaurant est plein de saveurs avec une qualité irréprochable ! Le service est correct, les chaises sont agréables. Donc, ne pas hésiter à découvrir cette fabuleuse cuisine.... :o)

date score