Reviews for Julia Fish & Oysterbar

836 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.3
836 reviews
date score
placeholder
Benoit
Reviewed on: 22/04/2019
Benoit recommends this restaurant for: Gastronomy

Client régulier et très fidele

Aujourd’hui , problème, rôti de turbo, risotto, asperges morilles ET Homard, pour nous le homard etait absent, le patron nous affirme qu’il est bien présent dans le risotto....... on doute très sérieusement! Il nous faudra un certain temps pour digérer cette pilule

De Cubber
Reviewed on: 03/06/2018
De Cubber recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Zowel de sharing dishes als de catch of te...

Zowel de sharing dishes als de catch of te day waren top. Supertoffe en zeer vriendelijke bediening. We hebben echt genoten! Tot heel binnenkort!

Noemie J.
Reviewed on: 03/06/2018
Noemie J. recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

accueil très mauvais. Patronne pas souriante....

accueil très mauvais. Patronne pas souriante. Beaucoup trop chaud dans le resto, sans ouvrir une fenêtre.

Liesbeth
Reviewed on: 02/06/2018
Liesbeth recommends this restaurant for: Groups

Zeer vriendelijk, de fruits de mer was zeer...

Zeer vriendelijk, de fruits de mer was zeer vers en vol van smaak ...en lekkere wijnen op de kaart.

Flip
Reviewed on: 02/06/2018
Flip recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Een van de beste restaurants van de Westkust....

Een van de beste restaurants van de Westkust. We komen hier regelmatig. Het blijft iedere keer verrassend en verfijnd. De wijnkaart is beperkt maar de aangeboden wijnen zijn uitstekend. De prijzen zijn heel correct. Eten aan de bar heeft iets speciaals en is erg comfortabel.

Karin
Reviewed on: 02/06/2018
Karin recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Lekker eten en vriendelijke bediening, gezellig...

Lekker eten en vriendelijke bediening, gezellig zitten.

Hilde W.
Reviewed on: 01/06/2018
Hilde W. recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Gastronomy

Top eten, tof kader. Prijs/kwaliteit lunch...

Top eten, tof kader. Prijs/kwaliteit lunch correct.

Cis
Reviewed on: 01/06/2018
Cis recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Emily doet dat super!!! Topkader en ongelooflij...

Emily doet dat super!!! Topkader en ongelooflijk lekker eten. De tarbot en de Talbot hebben gesmaakt!

paul
Reviewed on: 29/05/2018
paul recommends this restaurant for: Couples, Business lunch/dinner, Trendy atmosphere, Gastronomy

We waren niet echt tevreden! We hebben onze...

We waren niet echt tevreden! We hebben onze scheermesjes niet gekregen , maar het was gewoon vergeten want ze stonden niet op de rekening. Jammer want Mevrouw heeft ze ons aangeraden. Voor de rest was alles super lekker!! We komen zeker terug. Een aanrader!!

Yves
Reviewed on: 29/05/2018

Directe en vriendelijke bediening. Uitstekende...

Directe en vriendelijke bediening. Uitstekende kwaliteit! Echt een aanrader.

date score