Kitchen
Budget
€€€
Closing days
Monday
Contact
Show phone number Email
View all restaurant details
Review score
9.5 Based on 7 reviews
Service
Quality
Atmosphere
7 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
placeholder
Ann
Reviewed on: unknown
Ann recommends this restaurant for: Couples

lekker en gezellig

Dit restaurant moet je eens gedaan hebben. Héél lekker, fijn eten in een gezellig kader. ideaal om als koppel te gaan. De gastheer is héél vriendelijke en professioneel en de kokkin ken echt haar vak. Wij gaan er regelmatig eens naartoe en altijd fijn eten en lekkere apertiefhapjes. Zeker aanrader

Willy
Reviewed on: unknown

Alleen de rijstpap met de gouden lepeltjes...

Restaurant het hemelsbreed verschil wil ik aanbevelen omwille van de zeer goede kwaliteit, de vlotte en persoonlijke bediening, een keuken die overal zou aan zijn trekken komen, en niet te vergeten de rust die het geheel uitstraalt. Kortom, een sterke aanrader met een hoge score.

Mike
Reviewed on: unknown

Zeer lekker zevende hemel

Meer dan een aanrader

Filip
Reviewed on: unknown

PROFICIAT, WE HEBBEN HET WILD SEIZOEN PRACHTIG...

PROFICIAT, WE HEBBEN HET WILD SEIZOEN PRACHTIG INGEZET IN HET HEMELSBREED VERSCHIL; HAZERUG, WILZWIJN EN HERTEKALF UITERST VERS EN SMAAKVOL GESERVEERD, SUBLIEM

Filip
Reviewed on: unknown

Zéér aangenaam verrast door het unieke kader...

Zéér aangenaam verrast door het unieke kader (en dat in Koekelare!) lekker getafeld met een ruime keuze aan gerechten die elk op zich als een kunstwerkje worden opgediend. Er wordt op ieder detail gelet bij de verzorgde bediening en de achtergrond muziek is zalige loungemusic. Laat je gaan zou ik zeggen!

Frederik
Reviewed on: unknown

Dit is top-klasse. Het is een restaurant met...

Dit is top-klasse. Het is een restaurant met een zeer moderne uitstraling. De verwelkoming en bediening is zeer professioneel. Er is een zeer uitgebreide kaart van verschillende lekkenijen. De gerechten zijn zeer creatief afgewerkt en zijn overheerlijk. AANRADER VAN FORMAAT.

Filip
Reviewed on: unknown

Op en top in orde, prachtige zaak in trendy...

Op en top in orde, prachtige zaak in trendy stijl, uiterst lekkere vissoep en daarna grandioose paling voor fijnproevers gegeten, ik moet nog terug om de rest van de kaart af te eten, heb een perfekte afwerking van de borden gekregen samen met een vriendelijke en vlotte bediening met stijl. EEN AANRADER VOOR IEDEREEN DIE VAN GENIETEN HOUDT!!!

All reviews of this restaurant