Reviews for Rouge E Blanc

103 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.9
103 reviews
date score
Christ
Reviewed on: 22/04/2019
Christ recommends this restaurant for: Groups, Kids, Trendy atmosphere, Price/quality

Zeer lekker eten voor een eerlijke prijs. Je...

Zeer lekker eten voor een eerlijke prijs. Je wordt er heel vriendelijk en vlot bediend. Een echte aanrader zo dicht bij huis.

Annelore A.
Reviewed on: 21/04/2019
Annelore A. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Lekker eten, vriendelijke bediening, goeie...

Lekker eten, vriendelijke bediening, goeie prijs-kwaliteit verhouding

Mia D.
Reviewed on: 08/04/2019
Mia D. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Gezellige sfeer ,lekker eten....

Gezellige sfeer ,lekker eten.

Kristof V.
Reviewed on: 08/04/2019

Goeie ontvangst, lekker gegeten....

Goeie ontvangst, lekker gegeten.

angelique
Reviewed on: 07/04/2019
angelique recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Men zit daar op zijn gemak. Iedereen die daar...

Men zit daar op zijn gemak. Iedereen die daar werkt is gewoon. We waren vorige maand ook geweest en dan was het ook super. Misschien gisteren wel beetje lawaai van één bepaalde tafel maar het was niet echt storend :-)

Phaedra G.
Reviewed on: 06/04/2019
Phaedra G. recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Wij hadden online gereserveerd de avond voordie...

Wij hadden online gereserveerd de avond voordien. De bevestiging van de reservatie kwam 's morgens vroeg per mail. Er hangt een zeer gezellige sfeer in het restaurant, ook was het er uitermate rustig. Je kon gerust tegen de persoon tegenover je praten, zonder te roepen :). Er was een vlotte bediening. Als dessert had ikzelf een chocomousse besteld, waarbij ik een iets te grote lepel kreeg voor het potje. Dan maar de achterkant van die lepel gebruiken ;)

Hilde
Reviewed on: 01/04/2019
Hilde recommends this restaurant for: Groups

Vriendelijk, vers en vlotte bediening...

Vriendelijk, vers en vlotte bediening

Jurgen
Reviewed on: 30/03/2019
Jurgen recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Wij nemen altijd een tapasplankje en daarna...

Wij nemen altijd een tapasplankje en daarna de cotalos, steeds lekker, mooi gepresenteerd, vriendelijke en vlotte bediening. Prijs zeer correct.

Annelies S.
Reviewed on: 29/03/2019
Annelies S. recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Trendy atmosphere

Vriendelijk, aangepaste kaart voor anderstalige...

Vriendelijk, aangepaste kaart voor anderstaligen, lekkere dagschotel, zeer vlotte bediening!

Ronia
Reviewed on: 25/03/2019
Ronia recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Lekker eten, vriendelijke bediening. Alles top!...

Lekker eten, vriendelijke bediening. Alles top!

date score