Reviews for Rouge E Blanc

138 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.9
138 reviews
date score
Phaedra G.
Reviewed on: 06/04/2019
Phaedra G. recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Wij hadden online gereserveerd de avond voordie...

Wij hadden online gereserveerd de avond voordien. De bevestiging van de reservatie kwam 's morgens vroeg per mail. Er hangt een zeer gezellige sfeer in het restaurant, ook was het er uitermate rustig. Je kon gerust tegen de persoon tegenover je praten, zonder te roepen :). Er was een vlotte bediening. Als dessert had ikzelf een chocomousse besteld, waarbij ik een iets te grote lepel kreeg voor het potje. Dan maar de achterkant van die lepel gebruiken ;)

Hilde
Reviewed on: 01/04/2019
Hilde recommends this restaurant for: Groups

Vriendelijk, vers en vlotte bediening...

Vriendelijk, vers en vlotte bediening

Jurgen
Reviewed on: 30/03/2019
Jurgen recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Wij nemen altijd een tapasplankje en daarna...

Wij nemen altijd een tapasplankje en daarna de cotalos, steeds lekker, mooi gepresenteerd, vriendelijke en vlotte bediening. Prijs zeer correct.

Annelies
Reviewed on: 29/03/2019
Annelies recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Trendy atmosphere

Vriendelijk, aangepaste kaart voor anderstalige...

Vriendelijk, aangepaste kaart voor anderstaligen, lekkere dagschotel, zeer vlotte bediening!

Delphine
Reviewed on: 25/03/2019
Delphine recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Lekker eten, vriendelijke bediening. Alles top!...

Lekker eten, vriendelijke bediening. Alles top!

Filip
Reviewed on: 20/03/2019
Filip recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy, Price/quality

Zeer vriendelijk onthaal, voorstel van het...

Zeer vriendelijk onthaal, voorstel van het menu was perfect en correct! Er was gemorst en direct was er iemand om het op te kuisen. Top!!!

KBC
Reviewed on: 20/03/2019
KBC recommends this restaurant for: Business lunch/dinner

vlotte & vriendelijke bediening....

vlotte & vriendelijke bediening.

Evelyne
Reviewed on: 20/03/2019
Evelyne recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy, Price/quality

Steeds zeer vriendelijke bediening en super...

Steeds zeer vriendelijke bediening en super lekker eten! Bedankt

Filip V.
Reviewed on: 18/03/2019
Filip V. recommends this restaurant for: Groups

zeer aangename vlotte bediening, zeer vriendeli...

zeer aangename vlotte bediening, zeer vriendelijk, goed ontvangen geweest en zeer lekker gegeten voor herhaling vatbaar. Verscheure Lynn

anja
Reviewed on: 03/03/2019
anja recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Super vriendelijk ontvangen Super lekker gegete...

Super vriendelijk ontvangen Super lekker gegeten Vreindelijke bediening Leuk vuurwerk

date score