placeholder
Kitchen
Greek 
Budget
€€
Closing days
Monday noon, Tuesday noon, Wednesday, Thursday, Friday noon, Saturday noon
Contact
Show phone number Email
View all restaurant details
Review score
7.4 Based on 5 reviews
Service
Quality
Atmosphere
5 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
placeholder
Steve
Reviewed on: unknown

Een fabriek?

Deze avond op mijn verjaardag in dit eethuis langsgeweest. Onthaal was goed en het aperitief kwam snel evenals de hapjes, maar ..... Hoe meer volk binnenkwam, hoe minder aandacht er werd besteed aan de klanten. De verschillende gerechten (mezze) is als concept zeer goed, maar er was geen waw gevoel. Mijn bord en de rest van de gerechten werden afgeruimd zonder de vraag of we klaar waren, alleen of het gesmaakt heeft. Het smaakte maar ik wou in alle rust nog van de restjes genieten. Ik had de kans niet. Hebben dan maar zo snel mogelijk afgerekend. Misschien zijn ze vriendelijker als het minder druk is, ofwel ....' Ik denk dat het bij eenmaal blijft. Familie Prevost- Clybouw Torhout

placeholder
DennisPatsy
Reviewed on: unknown
DennisPatsy recommends this restaurant for: Couples

Ziek geworden na bezoek

Onthaal was vriendelijk. We kregen een tafel aan de straatkant. Het venster was niet luchtdicht en er straalde continue koude lucht binnen. Ik kreeg het snel koud en kreeg een verkoudheid. Het wachten op het drankje en het eten duurde ook heel erg lang. Pas na een kwartier kregen we ons aperitief en na een uur ons eerste hapje. Uiteindelijk kregen we vis en vlees gerechten door elkaar wat niet smaakt. En de verstopte neus van de koude lucht die op mij straalde beterde de sitatie niet. Het enigste wat ik wou was zo snel mogelijk afrekenen. Bediening was trouwens matig en onpersoonlijk. .

jo & mi
Reviewed on: unknown

Voor de eerste maal geweest en goed bevonden....

Voor de eerste maal geweest en goed bevonden. Voor herhaling vatbaar. Een aangename sfeer. Lekker eten voor een betaalbare prijs. Een grootte keuze van gerechten.

Dries
Reviewed on: unknown

Lekker restaurantje met een zuiders sfeertje......

Lekker restaurantje met een zuiders sfeertje... De inrichting binnenin geeft je het idee dat je buiten zit in Griekenland; knap gevonden! Ik ben er al een tiental keer geweest en het eten is telkens tiptop in orde (scampi socrates!!! kipblokjes met ouzo!!! kaas in de pan!!! zijn mijn favorieten), maar de bediening was niet altijd bevredigend. Soms kwam de wijn veel te laat of moesten we een halfuur wachten op de rekening. Desalniettemin toch zeker een aanrader!

Andy
Reviewed on: unknown

ga volledig akkoord met mireille... behalve...

ga volledig akkoord met mireille... behalve als het griekse muziekje aan je oor staat te blazen, kan het wat vervelend zijn, maar het eten, de service en de sfeer zijn perfect

All reviews of this restaurant