Reviews for La Calabria

60 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.7
60 reviews
date score
Paul
Reviewed on: 10/01/2019
Paul recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

we hebben weer superlekker gegeten !...

we hebben weer superlekker gegeten !

Peter
Reviewed on: 23/12/2018
Peter recommends this restaurant for: Couples

Zoals gewoonlijk heerlijk eten en gezelligheid....

Zoals gewoonlijk heerlijk eten en gezelligheid. Top dus zekers een aanrader

HANS
Reviewed on: 09/12/2018
HANS recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

heel lekker gegeten en super malse entrecote...

heel lekker gegeten en super malse entrecote

[anonymous]
Reviewed on: 29/11/2018
[anonymous] recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

We voelen ons altijd welkom. Men voelt zich...

We voelen ons altijd welkom. Men voelt zich thuis. Heel lekker eten en de patron maakt tijd voor een praatje.

Guido V.
Reviewed on: 25/11/2018
Guido V. recommends this restaurant for: Gastronomy

Het is altijd aangenaam vertoeven en vriendelij...

Het is altijd aangenaam vertoeven en vriendelijke bediening Guido

Paul v.
Reviewed on: 21/11/2018
Paul v. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Het eten was opnieuw superlekker, zoals steeds...

Het eten was opnieuw superlekker, zoals steeds trouwens. Bediening ook weer vlot, attent en vriendelijk !

Michel
Reviewed on: 08/10/2018
Michel recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Vriendelijk personeel. Hier komt men tot rust...

Vriendelijk personeel. Hier komt men tot rust en kan je genieten van het lekkere eten. Kleine aanpassingen in het menu zijn mogelijk.

Patrick
Reviewed on: 08/10/2018
Patrick recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Het eten was super lekker, de bediening vriende...

Het eten was super lekker, de bediening vriendelijk en goed en de prijs ook goed. Goede sfeer om lekker te eten.

Barbara
Reviewed on: 17/09/2018
Barbara recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

heel vriendelijk en lekker...

heel vriendelijk en lekker

Luc D.
Reviewed on: 12/09/2018
Luc D. recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Price/quality

Gezellige zaak, vriendelijke mensen en heel...

Gezellige zaak, vriendelijke mensen en heel lekker eten en zeker meer dan genoeg. Een aanradertje

date score