Reviews for 't Stoveke (het Stoveke)

934 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.7
934 reviews
date score
Pierre
Reviewed on: 17/02/2020
Pierre recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Niets verkeerd met het eten, ik heb de keuken...

Niets verkeerd met het eten, ik heb de keuken dan ook uitgebreid gefeliciteerd. Maar de bediening was hopeloos traag. Ik had de indruk dat er voor de eerst aangekomenen een strategie opgezet was om tijd te rekken, zodat op den duur zowat iedereen, wat ook het aankomstuur was, samen bediend zou worden. Als dat de bedoeling is, geef dan op het reserveringsformulier gewoon aan dat de service begint om bijvoorbeeld 20:00, zodat je als jklant weet dat het geen zin heeft om om 19:00 te boeken.

Christ
Reviewed on: 16/02/2020

zeer lekker en zeer vlotte bediening, hetgeen...

zeer lekker en zeer vlotte bediening, hetgeen we hier gewoon zijn spijts bepaalde tegenovergestelde commentaren. Mannelijke ober is top ! (witte martini - geen wijn man)

Davy
Reviewed on: 16/02/2020
Davy recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy, Price/quality

Zoals altijd lekker eten en een perfecte servic...

Zoals altijd lekker eten en een perfecte service!

placeholder
André
Reviewed on: 15/02/2020
André recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy, Price/quality

Zeer tevreden , lekker en fijn gegeten voor...

Zeer tevreden , lekker en fijn gegeten voor de prijs . De wijn was aangenaam om te drinken. Zeer fijne en vriendelijke ontvangst en bediening. Kortom voor ons gezelschap is het voor herhaling vatbaar Komen zeker terug . Dank u.

Isabelle
Reviewed on: 15/02/2020
Isabelle recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Heel vriendelijk onthaal en bediening, heerlijk...

Heel vriendelijk onthaal en bediening, heerlijk rustig dineren. De borden zijn steeds pareltjes die afgeleverd worden en die vooral fantastisch lekker smaken! Dankjewel Bart en team!

antoine
Reviewed on: 15/02/2020
antoine recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

De keuken is er echt prima en er wordt goed...

De keuken is er echt prima en er wordt goed rekening gehouden met de wensen en allergie van de bezoekers. Een minpunt is de lange wachttijden, maar toch een aan te bevelen restaurant

Gunnar
Reviewed on: 15/02/2020
Gunnar recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

sfeer en gezelligheid.Mooi menu...

sfeer en gezelligheid.Mooi menu

Walter
Reviewed on: 14/02/2020
Walter recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Super bediening. Fijne keuken....

Super bediening. Fijne keuken.

Marc
Reviewed on: 14/02/2020
Marc recommends this restaurant for: Groups

Te weinig personeel , we zaten reeds twintig...

Te weinig personeel , we zaten reeds twintig minuten aan tafel als we voor het eerst de garçon zagen voor verwelkoming . 1 man is te weinig om 50 mensen te bedienen van eten en drank en afruimen. Ook in de keuken blijkbaar te weinig personeel . Het was wel enorm lang wachten op de hoofdschotel. Eten was wel lekker.

Francine
Reviewed on: 31/01/2020
Francine recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy, Price/quality

Het eten was weer super lekker en de bediening...

Het eten was weer super lekker en de bediening heel verzorgd ondanks de drukke bezetiing. We hadden vrienden uitgenodigd en iedereen was het unaniem eens: voor herhaling vatbaar! Dank u wel om ons bezoek zo aangenaam te maken.

date score