Reviews for 't Stoveke (het Stoveke)

1383 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.9
1383 reviews
date score
Christophe
Reviewed on: 04/12/2022
Christophe recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Zeer vriendelijke bediening.eten ook zeer lekke...

Zeer vriendelijke bediening.eten ook zeer lekker . Als ik iets mag zeggen mag er wat meer power in de gerechten . Voor de rest gewoon voor herhaling vatbaar wij komen zeker en vast nog terug . Super super lekker voor de rest !

Martine
Reviewed on: 03/12/2022
Martine recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy, Price/quality

Prijs kwaliteit dik in orde. Bovendien vind...

Prijs kwaliteit dik in orde. Bovendien vind ik het prima dat men bij de lunch kan kiezen uit 4 voorgerechten en 4 hoofdgerechten. Uitstekend, zeker aanrader

Roland
Reviewed on: 30/11/2022
Roland recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

vriendelijke bediening, lekker en ruime lunch...

vriendelijke bediening, lekker en ruime lunch

Elke
Reviewed on: 27/11/2022
Elke recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Vriendelijk, lekker, gezellig...

Vriendelijk, lekker, gezellig

Jolien
Reviewed on: 27/11/2022
Jolien recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Wij waren niet tevreden. De zonnevis was te...

Wij waren niet tevreden. De zonnevis was te ver gegaard en glazig. Bij de tilapiafilet hadden we twijfels over de versheid... we hebben daarnaast bijna 1u moeten wachten op het hoofdgerecht.

Ann
Reviewed on: 25/11/2022
Ann recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy, Price/quality

Het was perfect! Superlekker! Vriendelijke...

Het was perfect! Superlekker! Vriendelijke maar discrete bediening.

Boudewijn
Reviewed on: 25/11/2022
Boudewijn recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Price/quality

ZEER tevreden...

ZEER tevreden

Luc
Reviewed on: 22/11/2022
Luc recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Het eten was heel lekker met verrassende smaken...

Het eten was heel lekker met verrassende smakencombinaties Vriendelijke ontvangst en prachtig interieur. Zeker goede prijs/kwaliteit verhouding.

Claire
Reviewed on: 22/11/2022
Claire recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Mijn vriend en ik ons eerste bezoek aan 't...

Mijn vriend en ik ons eerste bezoek aan 't Stoveke samen met mijn broer die daar vaste klant is! Wat een vriendelijke ontvangst en bediening, een rustige sfeer en het eten overweldigend lekker. We hebben alvast voor een tweede maal gereserveerd binnen 14 dagen! Tot dan!

Abigail
Reviewed on: 20/11/2022
Abigail recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Het eten was heerlijk. De menu was heel schappe...

Het eten was heerlijk. De menu was heel schappelijk van prijs. Ik had meer dan voldoende gegeten

date score