Reviews for De Vernieuwing

8 personnes have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
3.0
8 reviews
date score
placeholder
Sabinevan Avermaet
0 Favorites
3 Reviews
Reviewed on 12/06/2016

Geen tweede keer!!

Zeker geen aanrader, hun sterkste punt is hun speeltuin en daar zouden ze het beter bij houden. Hier geweest met de hele familie -ongezellige veranda, niks van sfeer - eten stelt niet veel voor, slechte kwalitiet, diepvries frieten en toch beweren dat ze vers zijn, voor alles vragen ze toeslag, mayonaise per portie, slechte kwaliteit frieten. - nagerecht dame blanche, mini bolletjes ijs, chocoladesaus niet apart, reeds op ijs, slagroom uit spuitbus. - garcon opdringerig steeds komen vragen om te drinken, - veel geld voor de kwaliteit...besteed mijn geld liever waar ze het waard zijn!!

placeholder
Anneken De Vrome
0 Favorites
1 Reviews
Reviewed on 05/10/2016

Ik denk dat je in een andere zaak zat,heb er al verscheidene keren geweest,en van mij hoor je geen klachten......

KennethDecorte
0 Favorites
2 Reviews
Reviewed on 16/02/2016

Eten van erbarmelijke kwaliteit

Afgelopen vrijdag dachten we hier (ons eerste bezoek aan deze zaak) een smakelijke lunch te kunnen nuttigen. Jammer genoeg was het eigenlijk niet te vreten. Fletse currysoep zonder enige currysmaak met een broodje erbij dat een zeer vreemde geur en dito smaak had. Nadien skrei met peterselie-aardappelen en mosterdroomsaus gekregen. De vis was echt van zéér slechte kwaliteit en smakeloos bereid, de aardappelen waren besprenkeld met peterselie, maar daar stopte het ook. Het slaatje was een toef slecht schoongemaakte waterkers vergezeld van één kerstomaat. Bij aankomst verwonderde het ons enigszins dat er nagenoeg geen volk zat (de zaak oogt op zich mooi), maar al snel werd duidelijk waarom... Konden we de klok maar terugdraaien, dan koos ik ongetwijfeld voor een andere zaak!

DiderikD B
0 Favorites
2 Reviews
Reviewed on 24/11/2015

arrogante baas en misbruik groupon-actie

we zijn hier geweest met de groupon-actie. als hoofdgerecht namen we steak maar we kregen slechts een halve (?!). toen we vroegen of dit de normale porties waren zeiden ze ons dat ze voor "die groupons" maar halve steaks geven : schandalig ! als voorgerecht hadden we garnaalkroketten en die waren lauw. de baas discussiert en roddelt openlijk met zijn garçons over de klanten en het keukenpersoneel en staat te flikflooien met het meisje achter de bar.

PhilipSchaut
0 Favorites
1 Beoordeling
Reviewed on 10/11/2015

nooit meer

Gaan eten afgelopen weekend met de familie. Onze zoon van 11 jaar, gemanierd opgevoed, mocht geen spaghetti bestellen omdat de eigenaar "het beu was steeds een grote opkuis te doen nadat kinderen een bord spaghetti gegeten heeft". Onze argumentatie dat hij als welopgevoede 11-jarige wel netjes kon eten en dat er geen verschil is met een volwassene werd weggelachen, en ze "moeten ergens een lijn trekken". Voorgerecht gerookte zalm à 14 euro : zalm was op zich niet slecht, maar je moest hem bijna gaan zoeken, 4 hele kleine stukjes. Hoofdgerecht staartvis à 26 euro : een paar stukjes droge smaakloze diepvriesvis met een erg matig sausje. Enkelen hadden steak gekozen ; de ene steak was 2x de grootte van een andere. Wie à point gevraagd had, kreeg iets tussen blue en saignant. Fles huiswijn besteld. Toen ik de ober vroeg welke druif hij serveerde, toonde hij gewoon de voorzijde van de fles waar geen verdere specificatie op stond. Nadat de fles nog maar half leeg was werd ongevraagd mijn wijnglas weg genomen. Enz.. Jammerlijke is dat het geen accident de parcours is : het is al de derde keer dat we dergelijke ervaringen hebben in deze zaak. We hebben ons opnieuw laten overhalen door de kinderen owv de speelgelegenheden buiten en binnen op 1e verdieping. Héél misschien gaan we in de zomer nog eens een glas drinken met zicht op de speeltuin, maar wij gaan nog liever met grote honger huiswaarts dan hier nog één keer iets eetbaar te bestellen. Wegblijven uit die handel is de boodschap. Toch één positieve noot : de irish coffee was door de ober wel goed gemaakt met zorg. Aan de ober om conclusies te trekken en betere oorden op te zoeken voor zijn carrière...

placeholder
GertVan Gaever
0 Favorites
1 Beoordeling
Reviewed on 03/06/2015

Arrogante eigenaar

We waren hier voor een doopfeest met +/- 30 personen. 1. We zaten als sardientjes in de veranda, volledig tegen het venster. Dus wie in het midden zat moest eerst 7 personen van zijn stoel jagen bij. 2. Wanneer wij probeerden het kind + vader en moeder in het midden van de tafel probeerden te zetten (wat niet makkelijk was wegens punt 1) kregen we direct boze blikken van de eigenaar (ik veronderstel dat het de eigenaar was), die op arrogante manier vroeg 'wat de bedoeling was'. Het was de bedoeling dat de baby + vader/moeder aan het uiteinde van de tafel zat, wat ons geen goed idee leek. Uiteindelijk is het, mede door toedoen van het personeel, toch goedgekomen 3. Gedurende het voorgerecht bleef de eigenaar discusiëren met zijn personeel nabij onze tafel, steeds weer onze richting kijkend, zuchtend, wijzend. Niet gezellig! 4. Wanneer er iets mis was met onze bestelling, kwam de eigenaar zich weer op zijn eigen hoogst arrogante manier moeien, en steeds weer opnieuw zeggen dat het zeker niet zijn schuld was. Het was ook niet zijn schuld, maar de manier waarop was echt hemeltergend. Ik ben op restaurant nog NOOIT zo arrogant behandeld. Je kon zien dat het personeel zich in zijn plaats schaamde... 5. Het voorgerecht carpaccio van zalm,in mijn geval. Veel te dik gesneden (carpaccio?), werkelijk smaakloos! Mijn buren hadden gewone carpaccio, werd ook niet echt goed bevonden. 6. Het hoofdgrecht: biefstuk. Saignant gevraagd, was iets te veel gebakken. Pepersaus: een klein beetje waterachtige saus. De biefstuk was echt niet lekker. Door het probleem 4 (hierboven) kwam er nog een extra biefstuk 10 minute later waar ik ook een deel van gegeten heb. Deze was véél lekkerder. Wat me doet vermoeden dat ze hun goedkoop vlees aan de groepen geven. 7. Nagerecht: Soort ijstaart, was wel lekker Conclusie: vermijden deze plaats, omwille van zéér arrogante eigenaar, middelmatig eten.

karinde backer
0 Favorites
2 Reviews
Reviewed on 24/04/2015

Communiefeest

Door dat we hier steeds een goede brasseriekeuken hadden, was er besloten om hier de communiefeest te doen. De heerlijke speeltuin is inderdaad een bonus voor zulke familiefeesten. Helaas was dit een zeer grote vergissing! Door dat er zo veel communiefeesten waren op 19 april zaten we als sardienen in een blikje in de veranda, en was er niets maar dan ook niets van het menu lekker: de scampi's waren als leren rek en je kon er op blijven kauwen. Rap doorslikken was de boodschap. De steaks waren één voor één gevraagd van bleu naar saignant, maar 3 x helaas voor de koe: zij was voor niets geslacht! Ik (bleu) kon mijn vlees zelf niet snijden....Ik denk dat er zelfs met een hakbijl niet meer door te komen was. De familie direct naast mij gezeten hadden hetzelfde probleem. De frietjes waren enkel voorgebakken,vrees ik. En de dame blance als toetje kregen we geserveerd als een milkshake. Klacht bij dienster tijdens eten steak werd onthaald op een spurtje, weg van tafel.....Klacht bij eigenaar werd onthaald op een zeer hautaine houding. Jammer, want het is duidelijk dat ze het aantal mensen die men van eten moest voorzien gewoon niet aan konden. Dit toegeven was voldoende geweest. Door de houding van de eigenaar zullen we nu zelfs de brasserie in klein gezelschap niet meer bezoeken. Jammer!

placeholder
VeroniqueDe Bodt
0 Favorites
1 Beoordeling
Reviewed on 08/03/2015

Te mijden, heel onvriendelijke en arrogante...

Toen ik telefonisch wou reserveren,kreeg ik te horen dat op het terras niet mogelijk was. Wie eerst komt heeft eerst plaats. Bij aankomst bleken de enige twee vrije tafeltjes op het terras : gereserveerd!Toen ik de eigenaar hierover aansprak pakte die uit met een heleboel onvriendelijke 'maars'. Deze plek valt absoluut te mijden!

placeholder
SaskiaDe Meyer
0 Favorites
2 Reviews

Ongelikte, en onbeleefd personeel, vnl. dan...

De eigenaar/uitbater vond het nodig om met véél gegrom, de nodige 'goooh' en krachttermen de rekening te brengen nadat we een opmerking hadden gemaakt over de wachttijden. 19h kregen we ons voorgerecht, 5 scampi's, en om 20h kregen we uiteindelijk een overgare roggevleugel die zwom in een smaakloze botersaus, en een portie mosselen. 1h tussen beide gerechten ! Meneer vond dergelijke wachttijd normaal en nadat iedereen die na ons binnen was gekomen reeds bediend was, en zelfs betaald had. Hij vind het zelfs zo onterecht dat hij het nodige ongenoegen diende te tonen op de toch TERECHTE kritiek. Of ik dit restaurant aanbeveel ? NEE !

date score