Reviews for 't Polderhuis

3 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.0
3 reviews
date score
placeholder
Ludo
Reviewed on: 10/03/2018
Ludo recommends this restaurant for: Couples, Groups, Gastronomy, Price/quality

Een kok van Spermalie heeft een reputatie hoog...

Een kok van Spermalie heeft een reputatie hoog te houden. En dat doet Filip met verve. Eerste kwaliteit producten, op een verfijnde manier bereid. Wij namen beiden een steak, mijn vrouw met béarnaisesaus, ik met pepersaus. De cuisson van het vlees (300gr) was perfect, en ook de sausjes. Alles opgediend door de innemend charmante gastvrouw Nathalie. Hoedje af voor dit koppel ! Het kader was ook ons ding. Het interieur ademt gezelligheid met een vleugje nostalgie, zonder oubollig te zijn. Mensen die houden van minimalisme blijven hier duidelijk op hun honger zitten. En oh ja, het restaurant was heel vroeger bekend als een palinghuis. En diverse palingbereidingen maken nog een groot deel uit van de kaart. Volgende keer eens proberen. We betaalden alles samen 60 EUR voor 2 steaks met sausen, een pintje, 2 Westmalles, en 2 koffies. Een eerlijke prijs voor een heerlijke maaltijd !

Bart
Reviewed on: 26/11/2017
Bart recommends this restaurant for: Price/quality

Het eten was lekker maar er was veel niet voorr...

Het dessert heeft 2u op zich laten wachten omdat er nog mensen op hun hoofdgerecht wachtten en die gingen voor. Het dessert was creme brulee en een coupe vanille? Kan dit niet even tussendoor gemaakt worden? Toen we het gingen melden zei de bazin geen woord, geen excuses of niks. Ons zien ze hier nooit meer terug.

Sandy
Reviewed on: unknown
Sandy recommends this restaurant for: Couples, Groups, Kids, Business lunch/dinner, Gastronomy, Price/quality

Een aanrader.

Heerlijk gegeten in 't Polderhuis, een echte aanrader. Gezellig terras, vriendelijk personeel én lekker, puur eten. Waar voor je geld. Complimenten aan de chef ! Wij keren zeker terug.

date score