Reviews for Coco

306 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.2
306 reviews
date score
Ilse
Reviewed on: 01/01/2020

gezellige atmosfeer, verzorgde maaltijd, vriend...

gezellige atmosfeer, verzorgde maaltijd, vriendelijke bediening.

Roland
Reviewed on: 22/12/2019
Roland recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

bediening is zeer persoonlijk. Een kwinkslag...

bediening is zeer persoonlijk. Een kwinkslag is steeds aanwezig. Eten is prima en verzorgd.

Nancy
Reviewed on: 16/11/2019
Nancy recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Prima service in een gezellig kader en lekker...

Prima service in een gezellig kader en lekker eten

Ilse
Reviewed on: 27/08/2019
Ilse recommends this restaurant for: Groups, Kids, Price/quality

Het was er, zoals altijd weer, supergezellig!...

Het was er, zoals altijd weer, supergezellig! Lekker eten, lekkere drank en een zeer aangename sfeer!

Yvette
Reviewed on: 26/08/2019
Yvette recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Heel vriendelijk personeel en de service was...

Heel vriendelijk personeel en de service was ook in orde. Kwam dan ook niet van kortbij 60 km gereden om daar van hun lekker maaltijden te genieten

Hilde
Reviewed on: 20/05/2019
Hilde recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Ik ga er al jaren en het is altijd in orde...

Ik ga er al jaren en het is altijd in orde

Ilse
Reviewed on: 19/05/2019
Ilse recommends this restaurant for: Couples, Kids, Business lunch/dinner, Price/quality

We zijn hier al meermaals geweest en altijd...

We zijn hier al meermaals geweest en altijd heel tevreden en voldaan naar huis gegaan. Er is een ruime keuze aan gerechten en drank, alsook zeer gevarieerde suggesties. Je komt hier echt niet met honger buiten. De bediening is steeds correct en vriendelijk. We komen zeker terug!

Thomas M.
Reviewed on: 06/05/2019
Thomas M. recommends this restaurant for: Groups, Kids

Vriendelijke bediening. Eten was er relatief...

Vriendelijke bediening. Eten was er relatief snel.

Leen
Reviewed on: 18/04/2019
Leen recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Lekker eten, vriendelijke en snelle bediening....

Lekker eten, vriendelijke en snelle bediening. Goede verhouding prijs-kwaliteit

Werner
Reviewed on: 07/04/2019
Werner recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Het eten was super lekker van smaken, helaas...

Het eten was super lekker van smaken, helaas was alles wat we opgediend gekregen hebben niet warm genoeg.

date score