Reviews for Coco

294 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.2
294 reviews
date score
Johan
Reviewed on: 05/01/2017

De reservatie via internet was niet in orde...

De reservatie via internet was niet in orde

Mathias V.
Reviewed on: unknown

Super onvriendelijk!!!! Kijken je buiten omdat...

Super onvriendelijk!!!! Kijken je buiten omdat je de laatste bent. Bazen staan in hun jas te wachten om naar huis te gaan aan de bar. Keukenpersoneel staan met obers aan bar luidruchtig te lachen. Komen niet maar vragen tijdens eten of je nog iets wenst van drinken. Vol au vent was peezig en pasta koud !!!

Freddy.de.freddraeve@proximus.be
Reviewed on: unknown

de bediening vooral de aanpak van ( niet doorge...

de bediening vooral de aanpak van ( niet doorgegeven maaltijd zeeeeeeeeeeeeeeeeeeer onprofessioneel opgelost ) kindermaaltijd was niet doorgegeven daardoor was iedereen al klaar met eten alvorens het kind bediend werd ondanks het om een garnaalkroket ging die maar enkele minuten tijd neemt om klaar gemaakt te worden ) de ober en zaakvoerster mogen dringend een beleefdheidscursus volgen een kleine compensatie voor dit misverstand zou al een mooi gebaar geweest zijn doe zo voort !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! het klantenbestand zal er op groeien

Freya N.
Reviewed on: 15/03/2019
Freya N. recommends this restaurant for: Groups

Heel lange wachttijd. Kwartier wachten op het...

Heel lange wachttijd. Kwartier wachten op het drinken, en tot 40 min voor 2 croques. Croques dan nog zonder een potje mayonaise of ketchup.

Rudy D.
Reviewed on: 03/12/2018
Rudy D. recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Eerst en voor al er zaten er maar drie koppels...

Eerst en voor al er zaten er maar drie koppels voor ons en toen wij om chataubrean vroegen was er geen meer(zo gezegd ) dan maar cottalos Maar die was niet zo vers na het proeven van het vlees .Ook de tafel staan te dicht zo als ze de tafel naast ons moesten opdienen zat de man ieder keer met zijn achterwerk tegen ons pan vlees dat niet kunnen vind ik en zeker niet smakelijk meer .Dit is geen goed bediening vinden wij verder v.g.r.

Marie-Anne
Reviewed on: 29/10/2018
Marie-Anne recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

- er was een persoon die paling heeft gevraagd...

- er was een persoon die paling heeft gevraagd en die had 8 stukjes in een pannetje : is toch heel weinig. - de bediener aan de tafel achter mij die daar vlees flambeerde : het vuur en vet spoot tot op mijn broek .(Tafel stond heel dicht tegen het onze). ik was erg geschrokken , hij heeft mij dan een doekje gebracht om mijn broek wat af te vegen. - en ten slotte : onverzorgd personeel : een uniform of tenminste een deftige t-shirt met jeans zou veel beter staan... ik vroeg mij luidop af of COCO verandert is van eigenaar ? dit was vroeger zo niet.

Jacques
Reviewed on: 02/08/2018
Jacques recommends this restaurant for: Groups

Te lange wachttijd : 2 uur voor dagschotel....

Te lange wachttijd : 2 uur voor dagschotel. Koffie na 2 uur nog niet bediend. Wij konden niet langer wachten en hebben de zaak verlaten zonder. 1 persoon had koninginnehapje besteld, en na een half uur wachten is men komen zeggen dat er geen meer was en moet hij eeen andere keuze maken.

Eva
Reviewed on: 21/06/2018

Reservatie gebeurde online en werd bevestigd. O...

Reservatie gebeurde online en werd bevestigd. Op moment van reservatie bleek de zaak gesloten en er werd niet verwittigd.

guy
Reviewed on: 23/03/2018
guy recommends this restaurant for: Groups, Business lunch/dinner

Kwaliteit tongfilets zwak!...

Kwaliteit tongfilets zwak!

Marcel
Reviewed on: 13/08/2018

Dit zal de laatste keer geweest zijn

Voor de tweede keer op korte tijd blijkt het bakje om met VISA te betalen defect te zijn. En ... als het niet defect is (zoals de keer ervoor) is vraagt men je bij de afrekening of het met of zonder BTW-tcket moet zijn. Als ik vandaag dan contant betaal moet ik zelf om mijn BTW-bonnetje vragen. Een beetje ernst graag en de klant niet voor een domoor nemen! https://www.tripadvisor.be/ShowUserReviews-g1602375-d6476706-r358205811-Coco_Restaurant-Wetteren_East_Flanders_Province.html#

date score
×

Become a Resto.be member

More than 385 000 people are registered on Resto.be!

Join our community and enjoy many advantages as a Resto.be member:

Receive personalised promotional offers
Manage your own lists (wishlist, favourites, restaurants already visited,…), your online reservations, your reviews, your personal data,…
Have early access to reservations to our key events such as RestoDays

Register with your Facebook account

Recommended

The easy way to sign in to Resto.be

or

Fill in the information below