Reviews for Fleur De Lin

27 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
9.1
27 reviews
date score
Michiel
This review is written after a reservation for the JONGKEUKENGEWELD BE 2019-1 (59)
Reviewed on: 29/03/2019
Michiel recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Alles was super!...

Alles was super!

Kevin C.
This review is written after a reservation for the JONGKEUKENGEWELD BE 2019-1 (59)
Reviewed on: 25/03/2019
Kevin C. recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Heel vriendelijk en professioneel personeel. He...

Heel vriendelijk en professioneel personeel. Het eten was lekker en mooi gepresenteerd. Keuze tussen aangepaste wijnen of non-alcoholische sappen. De parking van het restaurant is ook een pluspunt.

Kaat
This review is written after a reservation for the JONGKEUKENGEWELD BE 2019-1 (59)
Reviewed on: 21/03/2019
Kaat recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Heel lekker, goede bediening. Wel spijtig van...

Heel lekker, goede bediening. Wel spijtig van de veel te dure aperitieven.

ilona
This review is written after a reservation for the JONGKEUKENGEWELD BE 2019-1 (59)
Reviewed on: 20/03/2019
ilona recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Wij gaan hier vaker gaan eten en zo als elke...

Wij gaan hier vaker gaan eten en zo als elke keer was het weer fantastisch. Elke hap is een feest!

Tina J.
This review is written after a reservation for the JONGKEUKENGEWELD BE 2019-1 (59)
Reviewed on: 18/03/2019
Tina J. recommends this restaurant for: Couples, Business lunch/dinner, Gastronomy

Heel lekker eten, vriendelijke bediening....

Heel lekker eten, vriendelijke bediening.

elien
This review is written after a reservation for the JONGKEUKENGEWELD BE 2019-1 (59)
Reviewed on: 15/03/2019
elien recommends this restaurant for: Couples, Business lunch/dinner, Trendy atmosphere, Gastronomy

Heel lekker en verfijnd eten en toch was ik...

Heel lekker en verfijnd eten en toch was ik op het einde van de avond (zonder extra gerecht) voldaan. De hapjes waren één voor één schilderijtjes en de smaken waren top. Het dessert was smullen van begin tot einde en ook de verschillende structuren waren uniek. Wat ik vooral fantastisch vond was de optie om alcoholvrije sapjes te krijgen bij het eten ipv wijn/bier. Deze waren lekker en verassend en ook hier was zeker tijd en aandacht naar gegaan. Daar kunnen andere restaurants nog iets van leren! Er waren zelfs 3 opties voor een alcohol vrij apperitief! Wij komen zeker terug!

Kelly
This review is written after a reservation for the JONGKEUKENGEWELD BE 2019-1 (59)
Reviewed on: 14/03/2019
Kelly recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Van bij de start werden we gerustgesteld dat...

Van bij de start werden we gerustgesteld dat er rekening werd gehouden met de aangegeven beperkingen. Zalig dat ik op geen enkel moment het miste dat ik geen alcohol kon drinken (door de leuke alternatieven). Het personeel bleef bevestigen dat we ons geen zorgen hoefden te maken. En als jonge niet zo vermogende buitenstaanders voelden we ons steeds op ons gemak. Heel lekkere keuken. Bedankt

Jeroen
This review is written after a reservation for the JONGKEUKENGEWELD BE 2019-1 (59)
Reviewed on: 09/03/2019
Jeroen recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Lekker gegeten, combinatie van de sapjes was...

Lekker gegeten, combinatie van de sapjes was een leuke beleving! Hier komen we zeker terug! Top

Roeland
This review is written after a reservation for the JONGKEUKENGEWELD BE 2019-1 (59)
Reviewed on: 08/03/2019
Roeland recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Creatief, lekker, echt een aanrader!...

Creatief, lekker, echt een aanrader!

Goedele
Reviewed on: unknown

Met hoge verwachtingen na de lovende kritieken,...

Met hoge verwachtingen na de lovende kritieken, zelf even op verkenning gegaan.... Een tafeltje met uitzicht op de parking(!)in een hoge ,mooie maar geen gezellige(zeker geen tête à tête) locatie. Ook de muziekkeuze droeg niet bij om tot rust te komen. De ontvangst, de bediening waren heel voortreffelijk.Het eten was hoogstaand en verfijnd; misschien zelfs iets te gecompliceerd ....om het echt te kunnen degusteren.

date score