Kitchen
Budget
€€
Closing days
Tuesday - Wednesday
Contact
Show phone number Email
View all restaurant details
Review score
9.0 Based on 7 reviews
Service
Quality
Atmosphere
7 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
Justme
Reviewed on: unknown
Justme recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Onverwachte Tegenvaller

Reeds enkele malen geweest en telkens lekker gegeten, niet super, maar gewoon goed. De laatste keer was helaas heel wat minder. We dachten, dicht bij huis, mooie setting, kortom ideaal voor een valentijnsdiner... Helaas zijn we teleurgesteld teruggekeerd.. Alle gerechten waren te ver gebakken (zalm, lamskroon), de soep geserveerd in een kom met 2 oortjes (cafetaria), rode wijn in kleine glazen (grote glazen was voor de niet huiswijn), koffie rondbrengen in grote kannen??!? Het was net alsof je ergens op een familiefeest zat... Mijn idee: De chef kan geen grote couverts aan? (door met een menu te werken at iedereen op hetzelfde moment) Niet genoeg servies om voor iedereen en mooie kom/ de juiste wijnglazen te geven?

paul
Reviewed on: unknown

Wij zijn al vele jaren klant van dit restaurant...

Wij zijn al vele jaren klant van dit restaurant en worden nog steeds gecharmeerd door de onberispelijke, stijlvolle service en de betaalbare kwaliteit van de kaart. Een pareltje in de streek.

placeholder
Roos
Reviewed on: unknown

Schitterend in- en exterieur dat zowel geschikt...

Schitterend in- en exterieur dat zowel geschikt is voor warme zomerdagen als gezellige winteravonden. Prima bediening en voldoende lekker eten. Van zodra je binnenstapt kom je in een andere wereld terecht waar genieten hoort. Ook buiten op het terras kan je ongestoord elkaar je liefde verklaren terwijl de kinderen (van de buren) even verder in het speeltuintje spelen.

Tom
Reviewed on: unknown

super qua eten, goede en joviale bediening....

super qua eten, goede en joviale bediening. Meer info op www.restaurantdenanker.be

hulboj
Reviewed on: unknown

Een goede verhouding van prijs; kwaliteit,...

Een goede verhouding van prijs; kwaliteit, het rustieke karakter is aangenaam om in te vertoeven, de bediening is zeer goed alsook het vriendelijke karakter van het personeel

Annabel
Reviewed on: unknown

Den Anker is een restaurant, goed voor elke...

Den Anker is een restaurant, goed voor elke gelegenheid (communies, verjaardagen), ook voor een gezellig etentje bij kaarslicht. De bediening is uiterst vlot en vriendelijk. Het eten zeer lekker en heel goed prijs-kwaliteit. Zeker een restaurant dat bij mijn favorieten hoort!

Annelies
Reviewed on: unknown

Altijd gezellig! Vooral de menu's zijn meestal...

Altijd gezellig! Vooral de menu's zijn meestal zeer goed samengesteld voor een goede prijs.

All reviews of this restaurant