Reviews for Maison D

1778 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
9.4
1778 reviews
date score
Veerle
Reviewed on: 26/09/2022
Veerle recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Schitterende keuken met herkenbare producten....

Schitterende keuken met herkenbare producten. Vriendelijk onthaal en bediening.

Kenneth
Reviewed on: 24/09/2022
Kenneth recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Lekker gegeten, zeker niet met honger naar...

Lekker gegeten, zeker niet met honger naar buiten gegaan. Enkel toch eventjes moeten wachten op ons aperitief maar dat is muggeziften. Zeker de moeite om eens te gaan

Luc
Reviewed on: 24/09/2022
Luc recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Gastronomy

Het was zeer lekker...

Het was zeer lekker

Hilde
Reviewed on: 24/09/2022
Hilde recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Alles was heel lekker en speciaal. We hebben...

Alles was heel lekker en speciaal. We hebben heerlijk gegeten en er echt van genoten. Supervriendelijke bediening.

Els
Reviewed on: 24/09/2022
Els recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Bijzonder fijne en lekkere lunch, vlotte bedien...

Bijzonder fijne en lekkere lunch, vlotte bediening, zeer vriendelijk personeel, uitstekende sfeer, uitermate gezellig. Na reeds verschillende bezoeken blijf ik uiterst tevreden.

Jacques
Reviewed on: 24/09/2022
Jacques recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Price/quality

Mooie locatie, vlotte bediening en vooral zeer...

Mooie locatie, vlotte bediening en vooral zeer lekker eten.

luc
Reviewed on: 24/09/2022
luc recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Les repas était délicieux et le service impecca...

Les repas était délicieux et le service impeccable. Bravo.

Hilde
Reviewed on: 23/09/2022
Hilde recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Heel lekker gegeten !...

Heel lekker gegeten !

Olivier
Reviewed on: 23/09/2022
Olivier recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Lekker eten mooi kader en vriendelijke bedienin...

Lekker eten mooi kader en vriendelijke bediening

Jean-Pierre
Reviewed on: 22/09/2022
Jean-Pierre recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Beste, Niet de eerste keer dat wij jullie resta...

Beste, Niet de eerste keer dat wij jullie restaurant bezochten!!Telkenmale zijn wij verwonderd door de heerlijke gerechten,de vriendelijkheid van het personeel en de totaliteit van het geheel. Wij komen zeker nog terug.

date score
×
Logo

New edition +150 restaurants 3-course as from € 27 from 7 - 23 oktober

With an account you can already book for the RestoDays as from 27 September

Advantages of your free account:

Keep by mail informed about restaurant promotions
Manage your favorites, reviews, reservations and profile
Be the first to make you reservation in avant-première for the RestoDays.

Register with your Facebook account

Recommended

The easy way to sign in to Resto.be

or

Create your account here