Reviews for De Brasserie

448 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.7
448 reviews
date score
Sofie
Reviewed on: 19/05/2019
Sofie recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Lekker gegeten, vriendelijke bediening en sfeer...

Lekker gegeten, vriendelijke bediening en sfeervol ingericht! Een aanrader!

Patricia
Reviewed on: 18/05/2019
Patricia recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

het eten was voortreffelijk , we hadden slibton...

het eten was voortreffelijk , we hadden slibtongen met garnalen . De garnalen waren rijkelijk aanwezig op het bord . Super !! Buiten de aperitief genomen , en de koffie Geen probleem voor de bediening Een aanrader .

Jonas
Reviewed on: 18/05/2019
Jonas recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy, Price/quality

Vriendelijke bediening, lekker eten, toffe...

Vriendelijke bediening, lekker eten, toffe huiselijke sfeer. Kortom alles wat een mens wil de vrijdagavond als hij lekker gaat gaan eten na een drukke week...

Katrien
Reviewed on: 18/05/2019
Katrien recommends this restaurant for: Groups

We komen graag 25 sept terug met zijn vijf...

We komen graag 25 sept terug met zijn vijf en nog eens ertussen met zijn drietjes.. We hebben wel de doopsuiker gemist...

Erika
Reviewed on: 17/05/2019
Erika recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Zeer lekker en vriendelijke bediening. Prijs/kw...

Zeer lekker en vriendelijke bediening. Prijs/kwaliteit is zeker goed. Rekening gehouden met de gevraagde wens.

Marianne
Reviewed on: 13/05/2019
Marianne recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Goede prijs kwaliteit en vriendelijk onthaal,...

Goede prijs kwaliteit en vriendelijk onthaal, niet opdringerig

Erwin
Reviewed on: 13/05/2019

De frietjes waren waarschijnlijk drie maal...

De frietjes waren waarschijnlijk drie maal gebakken, aangezien zeer bruin waren. Toen we hiervan melding gaven, was de reactie niet zoals we verwacht hadden. Het zou fijn geweest zijn als men gewoon zijn excuses had aangeboden en hiervoor een compensatie, zoals een gratis koffie had gegeven.Tenslotte betaalden we voor onze maaltijd €34 en hiervoor verwacht je uiteraard een gerecht van uitstekende kwaliteit waarbij geen slappe en vette frietjes worden geserveerd. Wanneer je als reactie krijgt, dat de ene het zus wil, de andere het zo of dat het aan de kwaliteit van de aardappelen ligt en dat we op die manier maar weten dat het verse frietjes zijn en niet van Lutosa. Een dergelijke reactie is echt niet gepast. Het lijkt me maar logisch dat het geen frietjes zijn van Lutosa als je €34 betaalt. Een simpele verontschuldiging en rechtzetting was professioneler geweest.

Linda
Reviewed on: 13/05/2019
Linda recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Altijd superlekker in de brasserie !!! En heel...

Altijd superlekker in de brasserie !!! En heel vlotte bediening ! Vriendelijk en zeker voldoende eten.

Anja
Reviewed on: 12/05/2019
Anja recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Lekker eten, vlotte bediening door aangenaam...

Lekker eten, vlotte bediening door aangenaam personeel. Aanrader!!!

date score