Reviews for De Brasserie

481 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.7
481 reviews
date score
Anneke
Reviewed on: 15/07/2019
Anneke recommends this restaurant for: Groups

De zaak was gesloten en ik was er niet van...

De zaak was gesloten en ik was er niet van verwittigd. Ik had online besteld.

Erwin
Reviewed on: 13/05/2019

De frietjes waren waarschijnlijk drie maal...

De frietjes waren waarschijnlijk drie maal gebakken, aangezien zeer bruin waren. Toen we hiervan melding gaven, was de reactie niet zoals we verwacht hadden. Het zou fijn geweest zijn als men gewoon zijn excuses had aangeboden en hiervoor een compensatie, zoals een gratis koffie had gegeven.Tenslotte betaalden we voor onze maaltijd €34 en hiervoor verwacht je uiteraard een gerecht van uitstekende kwaliteit waarbij geen slappe en vette frietjes worden geserveerd. Wanneer je als reactie krijgt, dat de ene het zus wil, de andere het zo of dat het aan de kwaliteit van de aardappelen ligt en dat we op die manier maar weten dat het verse frietjes zijn en niet van Lutosa. Een dergelijke reactie is echt niet gepast. Het lijkt me maar logisch dat het geen frietjes zijn van Lutosa als je €34 betaalt. Een simpele verontschuldiging en rechtzetting was professioneler geweest.

Els
Reviewed on: 23/03/2019
Els recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

lekker, aangenaam kader, vriendelijk personeel,...

lekker, aangenaam kader, vriendelijk personeel, prijs kwaliteit in orde

chantal v.
Reviewed on: 03/12/2018
chantal v. recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Gezellige sfeer en men kan er aangenaam eten...

Gezellige sfeer en men kan er aangenaam eten zonder dat je je opgejaagd voelt. Bij andere al anders meegemaakt. Zeker een adres om nog eens terug te komen.

Martin
Reviewed on: 25/08/2018
Martin recommends this restaurant for: Groups, Business lunch/dinner, Price/quality

Cote a ‘l os besteld saingnant, vlees was bleu,...

Cote a ‘l os besteld saingnant, vlees was bleu, na dit op te merken is vlees (efkens) terug naar de keuken gegaan en is terug gebracht in bijna identieke toestand, heb dit ook gemeld aan het personeel bij de afrekening, bij het vlees ook de zelfgemaakte tartaar besteld, potje gekregen met een ruime koffielepel als inhoud... eerste keer dat ik dit meemaak! nochtans al meerdere keren geweest..

Tim
Reviewed on: 11/03/2017
Tim recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Lekker gegeten...

Lekker gegeten

Hertleer
Reviewed on: 17/05/2019
Hertleer recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Zeer lekker en vriendelijke bediening. Prijs/kw...

Zeer lekker en vriendelijke bediening. Prijs/kwaliteit is zeker goed. Rekening gehouden met de gevraagde wens.

Jacqueline V.
Reviewed on: 13/01/2019
Jacqueline V. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Zeer tevreden over het eten, doch met een kantt...

Zeer tevreden over het eten, doch met een kanttekening; Voordat wij ons nagerecht hadden besteld, werd ons verzocht om in het lounge gedeelte te gaan zitten. REDEN: er was een groot gezelschap wat te laat was, en de eigenaar had onze tafel nodig. Dit hebben wij niet gedaan, maar het was jammer en gaf toch een smet op de avond. Sorry, maar een excuus was op zijn minst gepast geweest.

Sabbe
Reviewed on: 16/12/2018
Sabbe recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Lekker en gezellig...

Lekker en gezellig

date score
×

Become a Resto.be member

More than 385 000 people are registered on Resto.be!

Join our community and enjoy many advantages as a Resto.be member:

Receive personalised promotional offers
Manage your own lists (wishlist, favourites, restaurants already visited,…), your online reservations, your reviews, your personal data,…
Have early access to reservations to our key events such as RestoDays

Register with your Facebook account

Recommended

The easy way to sign in to Resto.be

or

Fill in the information below