Reviews for Restaurant L'histoire 32

40 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.6
40 reviews
date score
Amber B.
This review is written after a reservation for the JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (49)
Reviewed on: 18/03/2018
Amber B. recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Het was een super gezellige avond met heel...

Het was een super gezellige avond met heel lekker eten. De bediening was een echt plezier en we hebben er volop van genoten. Jammer dat zoiets wat buiten ons budget ligt anders zouden we het vaker te doen. Maar dat maakt het anderzijds ook extra speciaal!

Annelien
This review is written after a reservation for the JONGKEUKENGEWELD BE 2017-2 (45)
Reviewed on: 30/10/2017
Annelien recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

We werden super vriendelijk onthaal door Lauren...

We werden super vriendelijk onthaal door Laurence. Het eten was super lekker, vooral de bloemkool - lomo en nagerecht karamel. Hele goede bediening en relaxte sfeer. Top restaurant

Ben
This review is written after a reservation for the JONGKEUKENGEWELD BE 2017-2 (45)
Reviewed on: 27/10/2017
Ben recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Ongedwongen sfeer in een klasse restaurant,...

Ongedwongen sfeer in een klasse restaurant, dat maakt dat we een ontspannende avond hebben gehad.

Tobias V.
This review is written after a reservation for the JONGKEUKENGEWELD BE 2017-2 (45)
Reviewed on: 27/10/2017
Tobias V. recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Gastronomy

1) Zeer vriendelijk personeel! Je avond draait...

1) Zeer vriendelijk personeel! Je avond draait er duidelijk niet alleen rond wat er op het bord ligt, ze zorgen eerder dat de totaalbeleving klopt als een bus. Hoed af voor de chef! We hebben enorm genoten van onze culinaire ontdekkingsreis...

Steven
This review is written after a reservation for the JONGKEUKENGEWELD BE 2017-2 (45)
Reviewed on: 27/10/2017
Steven recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Bediening was super, alsook het eten! Echt...

Bediening was super, alsook het eten! Echt een aanrader, wij gaan zeker en vast terug!

Steffi V.
This review is written after a reservation for the JONGKEUKENGEWELD BE 2017-2 (45)
Reviewed on: 26/10/2017
Steffi V. recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

De bediening was heel vlot en super vriendelijk...

De bediening was heel vlot en super vriendelijk! Niets moest alles kon. En vooral een vlotte babbel! Een echte aanrader! Fantastische presentatie van het eten en zeer goede aangepaste wijnen erbij

Mathias V.
Reviewed on: 26/10/2017
Mathias V. recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Super lekker eten en zéér vriendelijke en goede...

Super lekker eten en zéér vriendelijke en goede bediening Ik raad l'Histoire 32 zeker aan iedereen aan!

Louis
This review is written after a reservation for the JONGKEUKENGEWELD BE 2017-2 (45)
Reviewed on: 23/10/2017
Louis recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Originele combinaties die prachtig samenkomen...

Originele combinaties die prachtig samenkomen tot topgerechten. Genieten van amuse tot het dessert!

Ilse
This review is written after a reservation for the JONGKEUKENGEWELD BE 2017-2 (45)
Reviewed on: 21/10/2017
Ilse recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Zeer vriendelijke en fijne bediening! Het eten...

Zeer vriendelijke en fijne bediening! Het eten was heel lekker met verrassende smaken, combinaties en texturen. De wijnen waren ook echt top. We hebben ervan genoten!

Ineke
This review is written after a reservation for the JONGKEUKENGEWELD BE 2017-2 (45)
Reviewed on: 19/10/2017
Ineke recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Goeie service, goeie en vlotte uitleg van de...

Goeie service, goeie en vlotte uitleg van de wijnen en het eten. Alles verliep zeer vlot.

date score