Reviews for Borse Van Amsterdam

8 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.5
8 reviews
date score
anne
Reviewed on: unknown

SUPER aanrader !!!!

We waren hier al een paar keer op terras iets komen drinken , en hebben nu de stap gezet op zaterdagmiddag voor een lekker dinertje. Tafeltje aan het raam gereserveerd , en door heel vriendelijke zaakvoerster ontvangen .De Picon vin blanc als aperitief is echt Frans zoals het hoort . Heerlijk gegeten !!!! Asperges uit Malderen ( enthousiaste uitleg van mevrouw ) en onvergetelijke lekkere scampis met vers gemaakte tartaarsaus .perfecte bediening met de glimlach ( ook al was het druk op de zaterdagse markt ) Hier komen we zeker terug. een echte aanrader , maar door velen blijkbaar gekend en gewaardeerd, dus reserveren is de boodschap !

Nils
Reviewed on: unknown

Al een 5-tal keer gegeten hier. De bediening...

Al een 5-tal keer gegeten hier. De bediening is op een heel hoog niveau, kommetje met friet is bv. bijna leeg en er staat meteen al een nieuw zonder dat er iets gevraagd/gezegd wordt. De kwaliteit van het eten is meer dan OK. De prijzen zeer democratisch, voor een restaurant van dit niveau, ik zou heel gemakkelijk meer kunnen geven. Het interieur kan beter, persoonlijk vind ik dat het wat oubollig is en het zou nog iets meer klasse mogen uitstralen, maar het is zeker voldoende. Het enige negatieve dat ik ooit ervoor was, dat honden blijkbaar zijn toegelaten. Het is niet aangenaam om te moeten eten met een grote labrador die je kwijlend zit aan te kijken een tafel verderop. Zoiets zou echt niet mogen.

Marc
Reviewed on: unknown

aangename sfeer om te vertoeven,het eten was...

aangename sfeer om te vertoeven,het eten was er uistekend en het personeel vriendelijk.

pierre
Reviewed on: unknown

Heb nu al 2 maal de maand menu genomen een...

Heb nu al 2 maal de maand menu genomen een eerlijk gezegd super !!!! Zeer vlotte en vriendelijke bediening , geen lange wachttijden , gerechten die naar mijn normen af waren . Als je moest zeggen dit restaurant is een ster waard dan moet ik je gelijk geven

Gunther
Reviewed on: unknown

In het hart van Aalst. Lekker eten, Goede bedie...

In het hart van Aalst. Lekker eten, Goede bediening. Gezien de locatie en de bediening aangenamen prijzen. Aanrader. Parkeren in de week of zaterdag voor 18:30 is wel niet gemakkelijk.

Regina
Reviewed on: unknown

Un rapport qualité prix raisonnable. Les sugges...

Un rapport qualité prix raisonnable. Les suggestions changent suivant les saisons et toujours appétissants.

Hugo
Reviewed on: unknown

Dit is en blijft een aanrader. Stijlvol restaur...

Dit is en blijft een aanrader. Stijlvol restaurant met een zeer verzorgde bediening. De menukaart omvat een uitermate ruime keuze en de bereiding van de gerechten is steeds verzorgd. Verhouding prijs kwaliteit niets op aan te merken. Wie voor zekerheid kiest is hier aan het juiste adres.

eva
Reviewed on: unknown

Mooi kader,het eten zeer lekker en meer dan...

Mooi kader,het eten zeer lekker en meer dan genoeg!Perfecte bediening.Niet direct om romantisch te tafelen want er is heel veel licht maar anders stoort dat niet.Zeker een aanrader!

date score