Kitchen
Budget
€€€
Closing days
Tuesday, Wednesday, Saturday noon
Contact
Show phone number Email
View all restaurant details
Review score
8.8 Based on 42 reviews
Service
Quality
Atmosphere
42 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
Anita
Reviewed on: unknown
Anita recommends this restaurant for: Gastronomy

Zeer fijne, lekkere keuken

Op het laatste moment hier gereserveerd, op aanraden van een vriend. We waren aangenaam verrast : zeer lekker, zeer fijn (iets duurder, maar zijn prijs zeker waard !), vriendelijk, aangenaam kader... Een echte aanrader. Hier komen we zeker terug !

Wim
Reviewed on: unknown
Wim recommends this restaurant for: Couples, Business lunch/dinner, Trendy atmosphere, Gastronomy

Zeer lekker, verzorgde keuken!

Al verschillende malen hier op bezoek mogen gaan. Meestal nemen we de lunchmenu. Toch altijd weer een culinair feestje. Kok probeert heel inventief uit de hoek te komen, wat meestal ook lukt. Heel gepassioneerd. (blijkt ook uit het feit dat hij in zijn vakantie nog kookstages doet) Als ik echt een puntje van kritiek moet vermelden zijn het misschien de hoeveelheden. (maar ik heb dan ook een gezonde apetijt) Al met al Top!

Chaleteix
Reviewed on: unknown
Chaleteix recommends this restaurant for: Couples, Business lunch/dinner, Price/quality

Excellence de la cuisine

De loin l'un des meilleurs restaurants de Flandre avec des propositions toujours aussi surprenantes. Qualité des produits originalités des plats, cuissons parfaites. Etonnant que ce chef n'est pas au moins un bib michelin.

placeholder
Georges
Reviewed on: unknown

Top restaurant

C'était notre cinquième ou sixième visite et nous sommes toujours sous le charme d'une cuisine de haut niveau, créative, de saveurs et de textures très recherchées.

Kris
Reviewed on: unknown

Een van de beste restaurants van de streek

Wij zijn ondertussen al een paar keer in restaurant Ter Monde gaan eten en elke keer opnieuw zijn we meer dan aangenaam verrast; de gerechten spelen in op de seizoenen en zijn stuk voor stuk pareltjes. De wijn is lekker en wordt voldoende bij geschonken. De bediening is professioneel en erg correct. Dit is zonder twijfel een van de beste restaurants van de streek en zelfs van Oost-Vlaanderen.

placeholder
Deley
Reviewed on: unknown

Leuk kader, mooie verzorgde gerechtjes maar...

Had gekozen voor de 4 gangen menu , maatjes - baby kreeft, tomaat op verschillende manieren , eend en een kersen dessert. Bediening was correct maar zonder enthousiasme, gerechtjes waren correct maar de smaken waren niet echt verrassend, de hoeveelheden zeker wat de eend betreft waren ondermaats, en wat de prijs betreft, wel wij vonden dit te duur voor hetgeen er geserveerd werd.

Dominique
Reviewed on: unknown

mérite une étoile

cuisine inventive et audacieuse, magnifique respect des goûts et des produits, choisis avec soin. Service à la fois discret, professionnel et surtout très sympathique

Moortgat
Reviewed on: unknown

correct

Wij waren hier al eerder... mijn echtgenote heeft een gehoorhandicap....Wij moeten dit niet meer "zeggen"... Er wordt correct (juiste en duidelijke uitspraak, vooral naar haar gericht) mee omgegaaan...Waarvoor dank...

placeholder
Wendy
Reviewed on: unknown

zeer lekker maar vrij dure aperitieven

zeer lekker gegeten,wijn en brood mocht iets meer zijn(4 kleine broodjes voor 3 gerechten is toch wat weinig)het was er koud in het restaurant.voor de rest uitstekende keuken en bediening.

Karin
Reviewed on: unknown

Fantastische ontdekking: een echt pareltje!

Ongelooflijk lekkere gerechten. Zeer geslaagd! Ook zeer vriendelijke en vlotte bediening.

All reviews of this restaurant