Reviews for Den Boskouter

95 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.9
95 reviews
date score
Henk
Reviewed on: 19/02/2019
Henk recommends this restaurant for: Couples, Kids

Heel lekker. Goede prijs/kwaliteit. Bediening...

Heel lekker. Goede prijs/kwaliteit. Bediening mocht iets sneller. Ruime hoeveelheden.

Mariman J.
Reviewed on: 17/02/2019
Mariman J. recommends this restaurant for: Couples, Kids, Price/quality

Ik ben zeer tevreden over uw restaurant omdat...

Ik ben zeer tevreden over uw restaurant omdat ik het er zeer gezellig vinden verzorgd ik kom nog zeker terug

CHRISTIANE
Reviewed on: 14/02/2019
CHRISTIANE recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Het eten is er altijd lekker smaakvol Kan er...

Het eten is er altijd lekker smaakvol Kan er rustig met 2 pers zitten zonder luistervinken en de altijd vriendelijke opgewekte Luc samen met een vriendelijke bediening

Véronique
Reviewed on: 11/02/2019
Véronique recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Vriendelijke bediening. Eerlijke keuken...

Vriendelijke bediening. Eerlijke keuken

Edith M.
Reviewed on: 02/02/2019
Edith M. recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Lekker eten Vriendelijke bediening Leuke sfeer ...

Lekker eten Vriendelijke bediening Leuke sfeer Gewoon geweldig

Benny
Reviewed on: 01/02/2019
Benny recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Lekker op smaak gebrachte américain en meer...

Lekker op smaak gebrachte américain en meer dan voldoende grote porties. Eén minpunt : de kikkerbilletjes waren onvoldoende gebakken. Uitstekende bediening van Ann-Sophie.

gerard
Reviewed on: 28/01/2019

Lekker zoals altijd...

Lekker zoals altijd

Michaël
Reviewed on: 24/01/2019
Michaël recommends this restaurant for: Couples, Kids, Trendy atmosphere

Vlotte bediening, niet te lang moeten wachten....

Vlotte bediening, niet te lang moeten wachten. Eten was superlekker zoals gewoonlijk.

Linda
Reviewed on: 20/01/2019
Linda recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Vriendelijke ontvangst ,vlotte bediening en...

Vriendelijke ontvangst ,vlotte bediening en het eten was zeer lekker wij komen zeker terug .Een absolute aanrader

date score