Budget
€€
Contact
Show phone number Email Website
About this restaurantIn 2002 nam Bart Blomme een horecazaak over in Aalst en doopte ze om tot Brasserie Blomme. Een voor de hand liggende naam voor een brasserie gekozen door de innemende chef en eigenaar Bart Blomme. Het is een modern ingerichte brasserie geworden : het geheel oogt aangenaam, warm en gezellig.

De kaart is uitgebreid en bevat voor elk wat wils: je eet er lekker en vers, van een fris slaatje over een stevige steak tot een verfijnd visgerecht. Liefhebbers van een lekker stuk vlees zijn in Brasserie Blomme aan het juiste adres. Vele klanten komen trouwens speciaal voor de grillades die geserveerd worden met à la minute gemaakte sauzen.

De wijnkaart biedt een ruime keuze van betaalbare wijnen uit de traditionele wijnlanden Frankrijk, Italië en Spanje, maar ook wijnen uit de zogeheten "nieuwe wereld" Australië, Chili en Argentinië krijgen een plaatsje. In de zomer is de brasserie wellicht nog aantrekkelijker dankzij het afgesloten tuinterras waar kinderen vrij rond kunnen lopen.
Kortom, Brasserie Blomme is een adres waar het er relaxed maar lekker aan toe gaat.

Agrandir le plan


Review score
Be the first to write a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice