Kitchen
Budget
€€
Closing days
Noons - Sunday - Monday - Tuesday
Contact
Show phone number Email
View all restaurant details
Review score
9.3 Based on 39 reviews
Service
Quality
Atmosphere
39 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
Heike
Reviewed on: unknown

Een teleurstelling

Wij keken echt uit om hier te gaan eten, maar het was zeker niet zoals we hadden verwacht... Vriendelijk onthaal en goede wijn, maar dat was het dan ook wel.. Bruscetta's die zeer klein uitvallen en toch niet dat zijn. Mijn vriend bestelde inktvis met Chili voor 23 euro, maar van chilli was er niets te bespeuren en het bord zag er zeker niet smakelijk uit. Weinig smaak en zeker niet de prijs waard, het enige lekkere waren de aardappeltjes. Mijn gerecht viel mee maar meer dan een uur wachten op een hoofdgerecht dat niet echt een hoogvlieger is is voor mij teleurstellend. Het interieur zag er wat goedkoop uit met de verschillende witte moderne borden waar men met alcohol stift enkele teksten had opgeschreven, maar smaak is persoonlijk natuurlijk. Jammer dat deze een teleurstelling was want de uitbaters zijn zeer vriendelijke mensen!

Bram
Reviewed on: unknown

Je moet Pane e Vino zien als een wijnbar, waar...

Je moet Pane e Vino zien als een wijnbar, waar je bij de degustatie ook een verukkelijke maaltijd kan nemen. Een must voor liefhebbers van het goede leven :-) Minpunt vind ik dat je niet met plastic kan betalen. Geldautomaat is een eindje lopen trouwens.

JURGEN
Reviewed on: unknown

Dit klein maar gezellig restaurantje is een...

Dit klein maar gezellig restaurantje is een absolute aanrader. Het eten is subliem!! Dit was mijn 1ste bezoek maar zal niet mijn laatste zijn want de gevarieerde menu spreekt tot de verbeelding. Dikke proficiat aan de chefkok en de vrouw des huises voor dit kleine eetparadijsje! Ik zou zeggen : Met zen allen daarheen

JURGEN
Reviewed on: unknown

Dit klein maar gezellige restaurantje is zeker...

Dit klein maar gezellige restaurantje is zeker en vast een aanrader. De kwaliteit van het eten is super, dit was mijn 1ste bezoek, maar zal niet mijn laatste zijn.

Kris5
Reviewed on: unknown

wil je graag op vakantie? ga dan naar pane...

wil je graag op vakantie? ga dan naar pane e vino... klein maar heel fijn. Een echt topadres... voor mensen die houden van eerlijke italiaanse gerechten en een zeeeer uitgebreide wijnkaart. Alles is gewoon superlekker en de kaart wisselt regelmatig. Enorm gezellig interieur en de gastvrouw is uitzonderlijk. Een aanrader van formaat. Opgepast want aan dit adresje raak je verslaafd

Anja
Reviewed on: unknown

Anja (18/11/07) Wij hebben genoten van de...

Anja (18/11/07) Wij hebben genoten van de siciliaanse avond in Aalst! Het is fijn vertoeven in het gezellige kader (klein maar knus interieur), en de aangeboden spijzen en geselecteerde dranken zijn een aanrader voor fijnproevers! Zeker te vermelden is de warme hartelijke sfeer, je voelt je(op vakantie) in Sicilië!

margot
Reviewed on: unknown

wij komen enkele malen per jaar speciaal uit...

wij komen enkele malen per jaar speciaal uit antwerpen om in het Aalstse Pane e vino te eten, te drinken (erg persoonlijke, interessante en unieke wijnkaart; plus schitterende limoncello die de gastvrouw, indien u geluk heeft, in een grote fles bij u op tafel plaatst :-). Dit is een plek uit de duizend en twaalf ;-), grote hartelijkheid en warmte, en een keuken zonder arrogantie (ide zijn er te veel in ons land) en met zéér veel eerlijkheid en smaak! Woonde ik niet in Antwerpen, ik zou hier elke week aanshuiven!

Gert
Reviewed on: unknown

Voortreffelijke keuken,origineel en verzorgd...

Voortreffelijke keuken,origineel en verzorgd in een huiselijke no-nonsense sfeer met een uitgebreide wijnkaart. Samen met het aanstekelijke enthousiasme van de uitbaters maakte dat deze ontdekking niet bij één keer zal blijven. Super!!

Heidi
Reviewed on: unknown

Wat een ontdekking - ZAAAAAAAAAAAAAAAAALIG...

Wat een ontdekking - ZAAAAAAAAAAAAAAAAALIG eten in een ongedwongen sfeer. En die wijnen ... Dit is echt een aanrader !!!!

Nathalie
Reviewed on: unknown

Vingers afgelikt voor de Mauritz zijn overheerl...

Vingers afgelikt voor de Mauritz zijn overheerlijke kreeft. Natuurlijk met de bijhorende wijntjes aangeraden door de super sympathieke gastvrouw. Kortom een zaaaaalige avond gehad! Dit is zeker ons "stam-restaurant"!

All reviews of this restaurant