Reviews for De Biek

472 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
9.0
472 reviews
date score
Jan
Reviewed on: 18/05/2019
Jan recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy, Price/quality

Alles top. Heel lekker eten, verrassende smaken...

Alles top. Heel lekker eten, verrassende smaken. Fijne bediening.

Jo
Reviewed on: 15/05/2019

Omdat het goed was, zoals ik verwachte en al...

Omdat het goed was, zoals ik verwachte en al verstillende malen bij u ondervonden heb.

Annemie
Reviewed on: 13/05/2019
Annemie recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Super kader Heerlijk eten Prima bediening...

Super kader Heerlijk eten Prima bediening

Danny D.
Reviewed on: 12/05/2019
Danny D. recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Goede en beleefde bediening. Verzorgde gerech...

Goede en beleefde bediening. Verzorgde gerechten. Geen druk! Mooi kader. Voor herhaling vatbaar.

Marc V.
Reviewed on: 11/05/2019
Marc V. recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Vriendelijke en vlotte bediening. Lunch met...

Vriendelijke en vlotte bediening. Lunch met veel variatie en smaken.

Freddy D.
Reviewed on: 03/05/2019
Freddy D. recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Aangename locatie, vriendelijke bediening,...

Aangename locatie, vriendelijke bediening, lekker eten met eerlijke producten. Wel een beetje duur, maar dat nemen we erbij!

Paul
Reviewed on: 01/05/2019
Paul recommends this restaurant for: Groups, Kids, Gastronomy, Price/quality

De maandmenu was heel lekker. Het begon al...

De maandmenu was heel lekker. Het begon al met 2 verrassende hapjes bij het aperitief, daarna asperges op Vlaamse wijze maar ook heel apart op 2 manieren nl warm en koud. Het hoofdgerecht was lamsvlees maar wel op 3 verschillende wijzen gepresenteerd, heel leuk en lekker! Het nagerecht ook 3 verschillende manieren om ananas op te dienen, ook heel lekker! Behalve het feit dat wij het er heel gezellig vinden om te zitten met al dat hout vinden wij ook de bediening heel vriendelijk en attent. Bij het aperitief en de koffie kregen ook de kinderen die geen aperitief en koffie namen toch de hapjes die wij erbij kregen wat we heel erg apprecieerden. Chapeau voor het keukenteam, super in orde! Wij hadden een heel fijne avond en komen zeker terug!!

Jens
Reviewed on: 26/04/2019
Jens recommends this restaurant for: Groups, Business lunch/dinner, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Zeer lekker gegeten, in een gezellig kader...

Zeer lekker gegeten, in een gezellig kader en met een aangename bediening!

MARLEEN
Reviewed on: 25/04/2019
MARLEEN recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Gastronomy

Apero op zonnig terras kunnen gebruiken. Rustig...

Apero op zonnig terras kunnen gebruiken. Rustig kader en het eten was overheerlijk alsook was de bediening perfect. Er waren vrienden bij die hier nog niet geweest zijn en hebben gezegd dat het voor herhaling vatbaar was dus ...... Top

Luc
Reviewed on: 24/04/2019
Luc recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Onze Brabant businessclub werd zeer goed ontvan...

Onze Brabant businessclub werd zeer goed ontvangen. Alle leden waren zeer tevreden.

date score