We have no photo of this restaurant yet
Add a photo
placeholder
Kitchen
Budget
€€
Closing days
Monday, Thursday evening, Saturday noon
Contact
Show phone number
View all restaurant details
Review score
8.5 Based on 10 reviews
Service
Quality
Atmosphere
10 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
Stoere
Reviewed on: unknown

Teleurstelling door extreme wachttijden

Aankomst: ±19u45; Vertek: ±22u50; We kwamen hiernaartoe afgezakt na een dagje Gent en omgeving. Vermits we niets gepland hadden waren we blij hier terecht te kunnen. De kaart zag er zeer aanlokkelijk uit. We kregen een tafeltje voor 2, het middelste van 3 tafeltjes, die bijna tegen elkaar stonden. Alsof je als sardientjes in een blikje zit, omdat ze graag zoveel mogelijk omzet draaien op een avond. Het duurde niet lang voor het restaurant vol zat. Later op de avond zijn zeker nog een 10tal koppels binnengekomen, aan wie gevraagd werd om in het aanpalende café te wachten. Het voorgerecht kwam tijdig uit de keuken, maar toen begon de chaos, vermits er nog een 10tal wachtende koppels waren begonnen de tafels met keuze voorgerecht/hoofdgerecht of hoofdgerecht/dessert, voorrang te krijgen op tafels met 3/4-gangenmenu's, zoals wij en het koppel naast ons, om snel plaats te maken. Desondanks, gebaseerd op het uur dat wij buiten waren, denk ik niet dat iedereen nog eten gehad heeft. Om die reden hebben wij bijna 2u op ons hoofdgerecht moeten wachten, ONAANVAARDBAAR. We zouden vertrokken zijn, maar we zijn vreemd in de omgeving en waren overtuigd dat het meteen wel zou komen. Het eten was wel erg lekker, maar een flauw excuus en een aangeboden koffie konden de wachttijd niet goedmaken. We hadden trouwens geen zin om te wachten op de koffie en mijn alternatieve voorstel om de extra fles water (besteld tijdens het wachten) van de rekening af te trekken werd van de hand gedaan. Lekker eten, maar zeer teleurstellende bediening. Ze hadden geen 20 mensen moeten vragen te wachten in de hoop op extra omzet, terwijl dit duidelijk niet haalbaar was. Hopelijk hebben ze ondertussen bijgeleerd.

IVAN
Reviewed on: unknown

Ook iemand van Aalter of een deelggemeente...

Ook iemand van Aalter of een deelggemeente ervan mag wel eens vertellen hoe lekker het er is. Als je scampi's of gamba's lust dan is dit een adres om altijd bij de hand te hebben.

stefaan
Reviewed on: unknown

De Genieter draagt zijn naam met fierheid....

De Genieter draagt zijn naam met fierheid. Genieten is hier het parool: alles is lekker vers en van uitzonderlijke kwaliteit. Of wat dacht je van vers bereide bearnaise- en andere sausen, van handgesneden frietjes (en alles à volonté), en van krakende verse verfijnde slaatjes.. Waar vind je dat nog? Diepvries hebben ze hier niet. Je bent er ook altijd gemeend welkom, de bediening is buitengewoon vriendelijk en hartelijk. Een restaurant naar ons hart dat alle waardering geniet en de kwaliteit overtreft van heel wat zogenaamde gerenommeerde restaurants.

juliaan
Reviewed on: unknown

Ik ga geregeld daar eten en dit om de volgende...

Ik ga geregeld daar eten en dit om de volgende redenen, de lamskroontjes zijn perfect en ook de paling in het groen overheerlijk en ook de prijs kwaliteit is zeker goed, ook de bedienig mag er zijn.

lowie
Reviewed on: unknown

De prijs kwaliteit verhouding is zeer goed. Hu...

De prijs kwaliteit verhouding is zeer goed. Hun lamskroontje en entrecote met been is uitstekend als ook hun huiswijnen.

Thomas
Reviewed on: unknown

Reeds enige tijd mijn vaste stek in Aalter....

Reeds enige tijd mijn vaste stek in Aalter. Onlangs vernieuwd, prachtig interieur, prettige bediening, kortom een absolute aanrader. Er is parkeergelegenheid voor de deur, voorziening voor gehandicapten (apart toilet beneden), er is gedacht aan de kinderen, enz... De kaart is heel gevarieerd en prijs/kwaliteit is uitstekend. De suggestiegerechten respecteren de seizoenen en zijn stuk voor stuk aanraders. Na het eten zeker niet vergeten afzakken naar de Chapiteau (café) die bereikbaar is van in het restaurant.

Sarah
Reviewed on: unknown

Al een paar keer bezocht en nooi echt gevonden...

Al een paar keer bezocht en nooi echt gevonden wat wij zoeken in een goed restaurant.....

Gino
Reviewed on: unknown

Een echte aanrader als je eens goed en lekker...

Een echte aanrader als je eens goed en lekker wilt eten aan eerlijke prijzen. De bediening was ook zeer goed en vriendelijk. Na lekker gegeten te hebben kan je nog eens afzakken naar het naastgelegen praatcafé Chapiteau die toegankelijk is via een glazen schuifdeur. (dezelfde eigenaars)

juliaan
Reviewed on: unknown

Ik ga geregeld daar eten en dit om de volgende...

Ik ga geregeld daar eten en dit om de volgende redenen, de lamskroontjes zijn perfect en ook de paling in het groen overheerlijk en ook de prijs kwaliteit is zeker goed, ook de bedienig mag er zijn.

Pascal
Reviewed on: unknown

De naam de genieter is niet verkeerd gekozen.Ee...

De naam de genieter is niet verkeerd gekozen.Een aanrader voor iedereen.Het visbord van de Chef vinden wij de absolute topper.De bediening is perfect verzorgd.Goe bezig!

All reviews of this restaurant