Reviews for 't Robbeke

8 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.9
8 reviews
date score
Dierens
Reviewed on: unknown

Verjaardag

Gezellig, sfeervol en een hartelijke ontvangst. De gerechten zijn goed gepresenteerd en de bediening is heel vlot. De patroon schenkt zijn klanten ook voldoende aandacht en eventueel advies. Voor herhaling vatbaar.

Ria
Reviewed on: unknown

het was er uitstekend

aangenaam goede keuken gezellig de patroon geeft tijd voor zijn klanten heel vriedelijk

christine
Reviewed on: unknown

We zijn hier op zaterdagavond met 6 pers. gaan...

We zijn hier op zaterdagavond met 6 pers. gaan eten. We hebben gekozen voor het menu met aangepaste wijnen. Alles was perfect in orde en heel lekker. Men kwam telkens 3 x rond met de wijn en dit was zeker voldoende. Lekker eten en een vriendelijke bediening. Dit restaurant is een echte aanrader en we komen hier graag nogmaals naartoe.

Roland
Reviewed on: unknown

De vriendelijke en ongedwongen ontvangst alsmed...

De vriendelijke en ongedwongen ontvangst alsmede de goede bezetting van het restaurant op een donderdagmiddag doen ons het beste verhopen en dat wordt bewaarheid in een zeer degelijke maandmenu. De harmonie tussen de smaken op het bord blijft een persoonlijke visie en doet hier niets af van de kwaliteit van de opgediende gerechten. De spaanse viura en en de zachte Côte du Rhône zijn perfecte begeleiders. Perfecte timing in een goede sfeer. Een tevreden gezelschap.

Nicolas
Reviewed on: unknown

Erg aangename sfeer, mooi modern ingericht...

Erg aangename sfeer, mooi modern ingericht interieur en wat is die gezellige aparte ruimte ('loungebar') een fantastische aanwinst! De filet pûr is ook een van de beste die al gegeten heb!

placeholder
Bert
Reviewed on: unknown

Zeer goede kwaliteit, heerlijk suggestiemenu...

Zeer goede kwaliteit, heerlijk suggestiemenu met verfijnde gerechten voor een heel schappelijke prijs. Ruime porties, hartelijke bediening.

luc
Reviewed on: unknown

Zeer aangenaam verrast ! Ontvangst door de...

Zeer aangenaam verrast ! Ontvangst door de patron zelf. Deze geeft dan ook -op zeer ongedwongen wijze- alle toelichting qua bereiding en presentatie van zowel de suggestie- als de à la carte gerechten. Perfecte timing tussen het nemen van het aperitief en het opdienen van de gerechten. Aperitief en degestief kunnen trouwens in de zeer gezellig ingerichte aparte lounge genomen worden. Zeer attente bediening, voortreffelijke huiswijn. De versheid en presentatie van de gerechten zijn van een verrassende kwaliteit. Hier kom ik zeker terug ! Perfecte prijs/kwaliteit verhouding.

bert
Reviewed on: unknown

Zeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer lekker en een Fantast...

Zeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer lekker en een Fantastische sfeer!!!! super koppel

date score