Al Dente

Theo de Beckerstraat 48 3200 AARSCHOT
Review score
7.0 Based on 18 reviews
Service
Quality
Atmosphere
18 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
Valere
Dined on: unknown

De wijnen welke mee geserveerd werden waren...

De wijnen welke mee geserveerd werden waren van te lage kwaliteit in vergelijking met de opgediende schotels en de gevraagde prijs. Ook kon ik niet afrekenen met kredietkaart en moest ik mijn gasten even alleen laten terwijl ik naar een ATM terminal moest lopen. Een voorgestelde bankoverschrijving werd afgeslagen als voorstel.

Paul O.
Dined on: unknown

Vlees van hoofdgerecht was niet goed gebakken:...

Vlees van hoofdgerecht was niet goed gebakken: van binnen nog rauw!

luc
Dined on: unknown

Het eten is lekker...

Het eten is lekker

placeholder
Enka

Het beste restaurant

Het beste restaurant in Arschot.Zeer goed eten en een personeelsbestand van meer sociale.Typisch Sardijnse restaurant. Ik hou van dit restaurant voor de sfeer dat creëert.

placeholder
Abedullah

goed ristorante

het eten is echt zeer lekker

alexander

Nooit meer

Ontvangst was goed tot we zaten. Wat we bestelde was niet naar de zin van de dame, stond nochtans op de kaart. Geen idee wat het probleem was, maar uiteindelijk toch gekregen wat we vroegen. Achteraf gezien, spijtig... Eten was absoluut niet lekker, saus deed me denken aan saus van de Colruyt. Als ik vroeg of het vers gemaakt was, was de reactie; "wat had u gekozen"? Niet vers dus, anders was dit uw antwoord niet... Een portie aardappelen is daar 1 aardappel in 4 stukken gesneden, voor 5€!

Marina

Zeer teleurstellend

Vol verwachting (GaultMillau!) hadden we er zaterdagavond afgesproken met vrienden. Het was opvallend rustig, de lege tafels hadden ook geen bordje "gereserveerd". Het hapje voorspelde ook niet veel goeds, mijn voorgerecht kon niet klaargemaakt worden omdat er geen kaas meer was en de wijn (Chardonnay)die we bestelden was ook op. Later bleek ook de fles Sambuca leeg te zijn. Het eten zelf was niet slecht maar zeker geen hoogvlieger en absoluut zijn prijs niet waard! De gastvrouw was onvriendelijk en haar helper verstond zo goed Nederlands dat hij het, na 3 keer vragen naar de menukaart om een dessert te kunnen bestellen, nog altijd in Keulen hoorde donderen! Als kers op de taart stond op onze rekening (een papiertje waar met potlood op geschreven was) ook nog de duurdere wijn, die we dus niet gehad hebben, aangerekend. Besluit: "éénmalig, niet voor herhaling vatbaar!"

placeholder
Jan

plus en minpunten

Op zondagavond binnen gestapt en nogal chaotisch onthaald. Lekker voorgerecht tonijn op sardeense wijze en de sardines. Dan filet pur fijngesneden met rucola en rozemarijnaardappeltjes.Lekkere bereiding maar mijn vlees was geen filet maar een goedkoper stukje van het rund, jammer voor 30 euro... Tiramisu was lekker zonder meer. Maar het hoog prijskaartje en de enorm onvriendelijke gastvrouw doen me toch twijfelen ooit terug te gaan.

K

Achteraf nog steeds honger.

Wanneer je 30 euro voor een schotel betaalt (die elders voor dezelfde kwaliteit en hoeveelheid 10 euro goedkoper is) dan verwacht je zeker niet dat je met honger blijft zitten. Mijn partner had een pasta genomen, maar dit leek eerder een voorgerecht van 20 euro dus ook weer te duur voor wat het was. De bediening was niet echt vriendelijk te noemen. Ik verschoot er dan ook niet van dat de meeste tafels leeg waren en dit voor een zaterdagavond.

All reviews of this restaurant