Reviews for De Kiezel

119 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.7
119 reviews
date score
Roger
Reviewed on: 06/03/2020
Roger recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Price/quality

Lekkere lunch, prima service...

Lekkere lunch, prima service

jos
Reviewed on: 01/03/2020
jos recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Price/quality

goed eten, vriendelijke bediening...

goed eten, vriendelijke bediening

Johan
Reviewed on: 24/02/2020
Johan recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Great food and friendly service is all you...

Great food and friendly service is all you need,

annie
Reviewed on: 24/02/2020
annie recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

veel keuze, verfijnd eten, aangenaam decor,...

veel keuze, verfijnd eten, aangenaam decor, goede en vriendelijke bediening. Er wordt genoeg tijd genomen tussen 2 gerechten.

Anja
Reviewed on: 23/02/2020
Anja recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

De bijgerechten zijnde kroketten zijn pas aan...

De bijgerechten zijnde kroketten zijn pas aan tafel gekomen voor 2 personen toen wij onze hoofdschotel op hadden. Mis doorgegeven door ober

marijke
Reviewed on: 08/02/2020
marijke recommends this restaurant for: Couples

Zeer charmante bediening, lekker eten in een...

Zeer charmante bediening, lekker eten in een gezellig kader.

David
Reviewed on: 03/02/2020
David recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Gezellige sfeer . Je word bediend op een leuke...

Gezellige sfeer . Je word bediend op een leuke speelse/losse manier met de nodige flair door vriendelijk personeel en eigenaars. Zowel kleine kleine gerechten (spaghetti, videe,...) als lekkere vlees-visgerechten.

placeholder
Stanny
Reviewed on: 25/01/2020
Stanny recommends this restaurant for: Groups, Business lunch/dinner

lekker eten, rustige sfeer....

lekker eten, rustige sfeer.

luc
Reviewed on: 23/01/2020
luc recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Alles was zeer naar wens....

Alles was zeer naar wens.

Medisch centrum aarschot
Reviewed on: 23/01/2020
Medisch centrum aarschot recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Gastronomy

Aan het eten niks aan te merken, heel lekker...

Aan het eten niks aan te merken, heel lekker (doch niet alle gerechten warm genoeg), maar we hebben 2u moeten wachten eer we onze schotel kregen. Het was reeds lang op voorhand geweten dat we met een grote groep gingen komen. Er waren ook reeds 5 gerechten op voorhand gekozen (zoals gevraagd) en er was zelfs doorgegeven hoeveel personen welk gerecht gekozen hebben. Toch 2u moeten wachten... Ook bij het opnemen van de drank, werd voor iedereen iets genoteerd en toch werden er drankjes vergeten bij het aan tafel brengen en moesten we dit opnieuw vragen.

date score