Reviews for De Kiezel

169 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.9
169 reviews
date score
Sven
Reviewed on: 11/05/2021
Sven recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Uitstekende service en zeer lekker gegeten,...

Uitstekende service en zeer lekker gegeten, doch 1 punt van kritiek... het restaurant was niet op de hoogte van onze komst.

Rene
Reviewed on: 10/05/2021
Rene recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Gastronomy

Onze reservatie was perfect geregeld. De bedien...

Onze reservatie was perfect geregeld. De bediening was top. Heel lekker gegeten zoals altijd. We blijven komen altijd perfect. Patricia & René

Wendy
Reviewed on: 10/05/2021
Wendy recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Vlotte bediening. Goede service. Altijd heel...

Vlotte bediening. Goede service. Altijd heel vriendelijk. Gezellig terras.

daniel
Reviewed on: 19/10/2020
daniel recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

lekker eten en vriendelijke mensen en een zeer...

lekker eten en vriendelijke mensen en een zeer goede bediening

Marc
Reviewed on: 17/10/2020
Marc recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Top keuken en bediening...

Top keuken en bediening

luc
Reviewed on: 15/10/2020
luc recommends this restaurant for: Groups, Kids, Business lunch/dinner, Trendy atmosphere, Gastronomy

Alles was naar wens,en erg vriendelijke bedieni...

Alles was naar wens,en erg vriendelijke bediening.

Ingrid
Reviewed on: 10/10/2020
Ingrid recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Veel teveel groenten bij de mosselen.. Je moest...

Veel teveel groenten bij de mosselen.. Je moest echt de mosselen zoeken. Bij de zalm Belle veu vonden we de combinatie niet echt passen.

Marc
Reviewed on: 27/09/2020
Marc recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Kwaliteit en bereiding zeetong perfect!...

Kwaliteit en bereiding zeetong perfect!

Katelijne
Reviewed on: 17/09/2020
Katelijne recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Altijd héél lekker om te eten, zéét vriendelijk...

Altijd héél lekker om te eten, zéét vriendelijke mensen.

Bieke
Reviewed on: 31/08/2020
Bieke recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy, Price/quality

We hebben heerlijk gegeten in een mooi interieu...

We hebben heerlijk gegeten in een mooi interieur en werden in de watten gelegd door een supervriendelijke bediening. De zalm belle vue is een echte aanrader, net als de scampi met tomatenroomsaus en champignons. We komen zeker nog eens terug. De reservatie via de website was heel snel en eenvoudig.

date score