Ristorante Rossano

Wijngaardstraat 7 2000 ANTWERP  (   )
Review score
7.6 Based on 3 reviews
Service
Quality
Atmosphere
3 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
Sven
Jacobs

Goedkope producten, veel te duur geprijst

Het eerste dat we opmerkten toen we binnenkwamen, was dat het heel hard naar hond rook (of misschien voedsel dat erop leek). Dus de goesting zakte al een beetje. Daarna bestelden we allebei de parmezaan kaaskroketten als voorgerecht. We kregen gewoon wat rucola met 2 diepvrieskroketten en een beetje parmezaan erop! En dit voor 12€ per voorgerecht!!! Hiermee was het genoeg voor ons en hebben we spijtig genoeg nog betaald hiervoor en zijn we vertrokken. Trekt op niks daar!

vicky
van leuvenhaege

Gezellig klein restaurantje,leuke bediening...

Gezellig klein restaurantje,leuke bediening en lekker eten, osso-bucco en de pizza's zijn heerlijk. Wij komen zeker terug.

kelly
kalach

Ondertussen ben ik al enkele keren in dit resta...

Ondertussen ben ik al enkele keren in dit restaurant komen eten en aangezien het altijd fantastisch is, wilde ik dit even aan iedereen laten weten.De kaart is enorm gevarieerd, en je vindt er natuurlijk de Italiaanse specialiteiten: pizza, pasta, maar ook heerlijke vis en vlees gerechten. De eigenaar staat zelf in de zaal en is altijd enorm vriendelijke en professioneel. Eerlijke prijzen, een echte aanrader!!!

All reviews of this restaurant