Ristorante Rossano

Wijngaardstraat 7

Kitchen

Italian

Closing days

Monday

Contact

Show phone number Email Website

About this restaurant

In Ristorante Rossano is het heerlijk genieten van de échte Italiaanse keuken in een sfeervol romantisch decor. De eigenaar zorgt er persoonlijk voor dat u op en top wordt verwend, zo bedient hij u met veel enthousiasme in de zaal. Aanraders zijn de heerlijke "Ossobucco" en ook de "Linguine allo scoglio" is één van de specialiteiten van het huis. Daarnaast staat Ristorante Rossano vooral bekend voor z'n pizza's die tot de allerbeste van Antwerpen worden gerekend. Kortom, u moet ze gewoon geproefd hebben!

Info

Facilities Children's menus, Dogs allowed Atmosphere Authentic surroundings
Payment methods Master Card, Visa, Bancontact

3 persons have written a review about RISTORANTE ROSSANO

By sharing your experience, you help users make their choice

Review score

7.6 Based on 3 reviews
Service
Quality
Atmosphere
Sven Jacobs

Goedkope producten, veel te duur geprijst

Het eerste dat we opmerkten toen we binnenkwamen, was dat het heel hard naar hond rook (of misschien voedsel dat erop leek). Dus de goesting zakte al een beetje. Daarna bestelden we allebei de parmezaan kaaskroketten als voorgerecht. We kregen gewoon wat rucola met 2 diepvrieskroketten en een beetje parmezaan erop! En dit voor 12€ per voorgerecht!!! Hiermee was het genoeg voor ons en hebben we spijtig genoeg nog betaald hiervoor en zijn we vertrokken. Trekt op niks daar!

vicky van leuvenhaege

Gezellig klein restaurantje,leuke bediening...

Gezellig klein restaurantje,leuke bediening en lekker eten, osso-bucco en de pizza's zijn heerlijk. Wij komen zeker terug.

kelly kalach

Ondertussen ben ik al enkele keren in dit resta...

Ondertussen ben ik al enkele keren in dit restaurant komen eten en aangezien het altijd fantastisch is, wilde ik dit even aan iedereen laten weten.De kaart is enorm gevarieerd, en je vindt er natuurlijk de Italiaanse specialiteiten: pizza, pasta, maar ook heerlijke vis en vlees gerechten. De eigenaar staat zelf in de zaal en is altijd enorm vriendelijke en professioneel. Eerlijke prijzen, een echte aanrader!!!

Alle beoordelingen van dit restaurant