Reviews for Brasserie Bizie Lizie

192 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Write review
8.1
192 reviews
date score
Kris
Vossen
Dined on: 12/11/2016

Zeer attent en vriendelijk personeel. Gezellige...

Zeer attent en vriendelijk personeel. Gezellige eetruimtes. Correcte tijd tussen verschillende menugangen. Het eten was warm en voldoende. Ook de bediening van de dranken was perfect, rode wijn op tafel, witte wijn in de koeler (keuken ?). Het dessert, variërend van coupe colonel, moelleux tot omelette sibérienne was snel en perfect opgediend.

Wim
De Bleecker
Dined on: 17/10/2016

Lekker eten, goede service....

Lekker eten, goede service.

Wilfried
Absillis
Dined on: 16/10/2016

Hello,was een rustige ongedwongen sfeer ....

Hello,was een rustige ongedwongen sfeer .

Corinne D.
Dined on: 15/10/2016

Bediening en onthaal vriendelijk en heel profes...

Bediening en onthaal vriendelijk en heel professioneel; aangenaam kader. De kwaliteit van één van de voorgerechten liet te wensen over, zowel qua smaak van de ingrediënten (opgewarmde aardappel?) als qua afwerking en op smaak brengen. Bij de hoofdgerechten was het dan weer wel OK, hoewel de eend smakelijker was dan het visgerecht. Al bij al toch wel van genoten.

Daniel
Puraye
Dined on: 12/10/2016

Allés picobello...

Allés picobello

Charlotte
Lambrecht
Dined on: 12/10/2016

Het eten was heel lekker. Het enige wat we...

Het eten was heel lekker. Het enige wat we jammer vonden is dat we best lang moesten wachten. Hoewel dat we kwamen eten in het kader van de restodays is het toch nog een dure avond geworden.

Bruno
Peeters
Dined on: 11/10/2016

Om alle bovenvernoemde redenen. Ik had een...

Om alle bovenvernoemde redenen. Ik had een heel toffe middag en genoot, samen met mijn vrouw, van lekker eten in een gezellige kader.

Tobias
Versmissen
Dined on: 10/10/2016

De service op zich is goed en er is een aangena...

De service op zich is goed en er is een aangename sfeer... Helaas liet ons voorgerecht zéér lang op zich wachten en was het bovendien niet zo lekker als het zich aankondigde. Op het hoofdgerecht was het nog langer wachten (ong. 1.15u). Van smaak was het dan wel lekker, maar het was zeker niet genoeg. Het dessert was wel zéér lekker. Over het algemeen dus geen al te beste ervaring en op de koop toe viel de film die we daarna keken in UGC ook nog eens tegen, van een pechdag gesproken...

Marie
Thys
Dined on: 09/10/2016

Hét eten was suprtlekker mooi geserveerd en...

Hét eten was suprtlekker mooi geserveerd en de bediening was vriendelijk en attent. Niets op aan te merken.

Lode V.
Dined on: 08/10/2016

Voor de prijs kwaliteit en menu keuze....

Voor de prijs kwaliteit en menu keuze.

date score