Donderdagavond is het mannenavond en zoals...
Donderdagavond is het mannenavond en zoals gewoonlijk gaan we dan eten en drinken in het Antwerpse. Gezien het mijn beurt was om te trakteren zijn we naar 't Fornuis gegaan. Om het kort te houden : top ! Wat het speciaal maakt is de chef Johan Segers die op zijn eigen wijze komt uitleggen wat er die dag te eten valt. Toen hij zag dat ik de sinaasappelwijn van Principe de Azahar bij had als geschenk voor mijn tafelgenoten, wou hij onmiddellijk dit eens proeven en serveerde ons hierbij een heerlijke foie gras. Ik was erg trots dat mijn tafelgenoten deze sinaasappelwijn wistente waarderen. Verder had ik als voorgerecht karakollen met gehaktballetjes in een heerlijke saus. Als hoofdgerecht had in de tongfilet met rabarber wat op het eerste zicht een rare combinatie lijkt, maar het smaakte allemaal heerlijk. Enkele van mijn tafelgenoten hadden als voorgerecht krab genomen en als hoofdgerecht varken met huisgemaakte pickles. De wijnkaart is erg uitgebreid en top. Een adres om terug te komen.